CSM Boekarest, 9 keer CONSECUTIVEL in de kwartfinale! Wat is de Final Four?

CSM Boekarest, 9 keer CONSECUTIVEL in de kwartfinale! Wat is de Final Four?

CSM Boekarest heeft zich zondag thuis geplaatst voor de kwartfinale van de Women’s Champions League.

Het versloeg Ljubljana met 30-24 (14-13) in de tweede leg van de play-offronde, nadat het de eerste leg thuis met dezelfde score had gewonnen. In de kwartfinales moet CSM București het opnemen tegen Metz Handball.

CSM Boekarest, 9 keer op rij in de kwartfinale! Wat is de hoop voor de Final Four

CSM Boekarest staat voor de 9e achtereenvolgende keer in de kwartfinales van de Champions League.

De belangrijkste doelpuntenmakers van de wedstrijd waren Neagu 7 goals, Gutierrez 6, Ingstad 4, voor CSM, respectievelijk Radicevic 6, Dmitrieva 5, voor Krim.

In de kwartfinales van dit seizoen plaatsten Vipers (29-28 en 27-27 tegen DVSC Debrecen) en SG BBM Bietigheim (29-27 en 31-31 tegen Ikast Handbold) zich ook voor de laatste 16. De laatste wedstrijd van de 16 ronde vond ook plaats op zondag, tussen Brest Bretagne en FTC Budapest 26-31 (30-28 in de eerste leg). Ferencvaros Boedapest gaat ook door.

CSM Boekarest denkt al aan de Final Four in Boedapestmaar ze moeten nog langs een zeer moeilijke tegenstander, Metz. De Franse ploeg heeft een beter record tegen de Roemenen, 5-3. De laatste keer dat de twee ploegen elkaar ontmoetten was in het seizoen 2020/2021 toen ze groepsoverwinningen deelden.

De kwartfinalewedstrijden, waarbij de beste twee eindigen in de twee groepen (Gyor en Odense, respectievelijk Metz en Team Esbjerg) zich rechtstreeks kwalificeren, vinden plaats van 27 april tot 5 mei.

Wat is het schema voor de kwartfinales?

  • Vipers Kristiansand – Győri Audi ETO
  • CSM Boekarest- Metz Handbal
  • SG BBM Bietigheim – Odense Håndbold
  • FTC-Rail Cargo – Team Esbjerg


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *