Roemenië – Colombia wordt VANDAAG in Madrid gespeeld! Edi Iordănescu’s basisopstelling

Roemenië – Colombia wordt VANDAAG in Madrid gespeeld! Edi Iordănescu’s basisopstelling

Het nationale voetbalteam van Roemenië speelt dinsdag om 21:30 uur in het Civitas Metropolitano stadion in Madrid tegen Colombia een tweede trainingswedstrijd in aanloop naar hun deelname aan EURO 2024.

In een vriendschappelijke wedstrijd die vrijdag in de National Arena in Boekarest werd gespeeld, eindigde Roemenië in 1-1 tegen Noord-Ierland.

Roemenië – Colombia speelt VANDAAG in Madrid! Edi Iordănescu’s basisopstelling

De wedstrijd wordt live uitgezonden door Antena 1 en Radio Romania Actualități.

“Er zullen wijzigingen zijn in het team, dat heb ik ook gezegd na de vriendschappelijke wedstrijd in Boekarest. Er zullen er veel zijn, want we willen alle spelers testen, ze zoveel mogelijk minuten geven en dingen controleren.

Voor mij is het een risico als je dit doet, maar het hoort bij de strategie die we hebben en ik neem er de volledige verantwoordelijkheid voor. Het is niet makkelijk als je veel veranderingen aanbrengt, deze dingen beïnvloeden de cues en automatismen, we hebben het ook over positiewisselingen voor bepaalde spelers. We hebben vertrouwen in iedereen, we willen dat ze zo goed mogelijk meekomen omdat we ook veel geven om het resultaat.

We hebben ook een hele goede serie en die willen we verlengen. Maar om een positief resultaat te behalen, moeten we veel beschikbaar zijn, we moeten onze vechtlust en inzet vinden, we moeten ons goed organiseren en verantwoordelijkheid nemen als we de bal hebben.

Alleen door ons niveau veel op te krikken, kunnen we een gunstige score verwachten.”zei hij.

De eerste 11 zouden er naar verluidt zo uit kunnen zien: H. Moldovan – Rațiu, Dragușin, Burcă, Sorescu – M. Marin, Stanciu, Olaru – Moruțan, Alibec, Draguș.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *