McCartney en Cher verschijnen op het nieuwe album van Dolly Parton

McCartney en Cher verschijnen op het nieuwe album van Dolly Parton

Dolly Parton liet al weten dat ze aan het werk was een nieuw album dat de titel zal krijgen rockster en dat het ergens volgend najaar zal verschijnen. Hij heeft dat werk zelfs naar voren geschoven zou versies van Prince bevatten, de rollende stenen, geleide zeppelin, onder anderesamen met origineel materiaal.

Nu heeft de countrylegende enkele van de gastartiesten bevestigd die op dat rockalbum zullen verschijnen. Onder de namen zijn die van Paul MCCARTNEY, cher, Stevie Nicks Y john mistertynet zoals Steve Perry Y Steven Tyler.

Waarschijnlijk houdt het hier niet op en is het dat Parton er ook op wees in het programma van de Amerikaanse zender ABC, Het uitzichtDat gaat “uit de weg” om Mick Jagger op te nemen, Roze of Brandi Carlile Op de schijf.

In een interview op de BBC-radio gaf dat ook aan gepland om Elton John’s ” Don’t Let the Sun Go Down on Me ” te coverendie hij had gevraagd om hem te vergezellen op het lied.

Natuurlijk belooft het volgende werk van Dolly Parton een eerbetoon te zijn aan rockmuziek met het aantal beroemdheden en legendes dat zou kunnen samenwerken met de artiest, die In mei vorig jaar werd ze opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame..

Het opstellen van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *