Ultieme eerbetoon ter ere van Lisa Marie Presley

Ultieme eerbetoon ter ere van Lisa Marie Presley

Lisa-Marie Presleyde enige dochter van Elvis Presley, ontving zondag een laatste openbare eerbetoon in Gracelandhet familiehuis in de staat Tennessee (VS) waar ook de “King of Rock and Roll” rust.

Ook een singer-songwriter overleden op 12 januari op 54-jarige leeftijd, nadat hij met spoed naar het ziekenhuis was gebracht na een schijnbare hartstilstand. Zijn autopsie, maar niet sluitend om de officiële doodsoorzaak vast te stellen.

LAATSTE WEEK PRIVÉ BEGRAVEN

Lisa Marie Presley was al geweest privé begraven in het familiehuis volgens Amerikaanse media de afgelopen week.

De herdenking ter ere van hem vandaag in dat beroemde huis in Memphis familie en vrienden gehad.

Bij de begrafenis trad hij op Alanis Morisette en kwam ook tussenbeide Axel Rooszanger van Guns N’ Roses en goede vriendin van Lisa Marie Presley.

Priscilla Presley, de weduwe van Elvis, bedankte iedereen voor hun aanwezigheid.

Lisa Marie Presley was vier kinderen: Riley Keough, tweeling Harper en Finley Lockwood en Benjamin Keough, die in juli 2020 op 27-jarige leeftijd zelfmoord pleegde en ook begraven ligt in het familiehuis.

LAATSTE VERSCHIJNING BIJ DE GOUDEN BOL

Lisa Marie Presley’s laatste publieke optreden was op 10 januari bij de Golden Globes met haar moeder, Priscilla, als begeleiders van acteur Austin Butlerdie de prijs voor beste acteur in een drama won voor zijn rol als Elvis Presley in de film Baz Luhrmann.

De zangeres trad in de voetsporen van haar vader en bracht in 2003 haar eerste album uit, “Voor wie het aangaat”. Daarna volgden nog twee producties, maar sinds 2012 had hij geen nieuw album meer uitgebracht.

Ze trouwde vier keer, de eerste in 1988 met de muzikant Danny Keoughvader van Riley en Benjamin en van wie ze in 1994 scheidde.

Datzelfde jaar, amper 20 dagen na hun scheiding, ze sloot zich aan bij de koning van de pop, Michael Jackson, van wie ze in 1996 scheidde. In 2002 trouwde ze met de acteur Nicolas Cagehoewel het huwelijk amper drie maanden duurde, en tussen 2006 en 2016 was ze getrouwd met de gitarist en producer Michael Lockwoodmet wie ze de tweeling had.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *