Yes verkoopt een deel van zijn catalogus aan Warner Music Group

Yes verkoopt een deel van zijn catalogus aan Warner Music Group

De Britse progressieve rockband heeft de rechten op hun muziekcatalogus verkocht Atlantische platenDat omvat hun eerste 12 studioalbumsevenals verschillende live-opnames en verzamelalbums Warner Music Group (WMG).

Volgens Variety omvatte het contract van de legendarische progrockers in totaal 29 albums. Het omvat al hun studio-inspanningen van hun titelloze debuut uit 1969 tot Grote generator uit 1987, evenals live-albums zoals gisteren (1975) en Javerhaal (1992), en een handvol compilaties zoals Hoogtepunten: het beste van ja (1993) en Ja, remixen (2003).

In een verklaring zei de band over de gelegenheid: “De hele Yes-familie kwam samen en werkte enthousiast samen met Warner Music Group om deze historische deal binnen te halen., om ervoor te zorgen dat deze iconische opnames optimaal gecureerd blijven om hun fans over de hele wereld te verrassen. meer dan vijf decennia, terwijl we ook een nieuw publiek vinden en ontwikkelen voor deze tijdloze muziek.”

Kevin Gore, President van Global Catalogue van WMG, zei het volgende: “Mijn kennismaking met Yes kwam toen ik in 1983 in een platenwinkel in Ohio werkte. Sindsdien ben ik een fan en we zijn absoluut opgewonden. . Het is een eer dat de sterke relatie tussen Yes en Warner Music voor altijd voortduurt.”.

Het opstellen van

Fotografie De audiofiele man

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *