Gratis PS Plus Essential Games in februari 2023: Mafia Definitive Edition, Evil Dead en meer

Gratis PS Plus Essential Games in februari 2023: Mafia Definitive Edition, Evil Dead en meer

Sony heeft vandaag de gratis games bevestigd met PlayStation Plus in 2023. Mafia Definitive Edition, Evil Dead The Game, OlliOlli World y Destiny 2: Voorbij het licht zal beschikbaar zijn voor alle abonnees van PS Plus Essentieel, Extra of Premium vanaf 7 februari, op PS4 of PS5.

Zoals gewoonlijk wordt het lek van vorige week bevestigd, waarmee Sony’s goede tempo van dit jaar wordt voortgezet met de games die het “weggeeft” aan Plus-abonnees, minder maar kwalitatief betere games.

Deze vier games komen op 7 februari naar PlayStation Plus. Tot dan heb je nog tijd om de PS Plus-games van januari te claimen, als je dat nog niet hebt gedaan, waaronder Star Wars Jedi Fallen Order.

Gratis PS Plus Essential-games in februari 2023

In de maand februari vinden we geen PS Talents exclusives voor PlayStation UK, zoals in andere maanden. In plaats daarvan vinden we vier grote en middelgrote spellen, sommige van een paar maanden geleden.

Deze vier games zijn gratis te downloaden tussen dinsdag 7 februari en maandag 6 maart, en je behoudt ze voor altijd, zolang je een actief PS Plus-abonnement hebt (Essential, Extra of Premium).

Einde PlayStation Plus-collectie

Sony heeft ook aangekondigd dat de spellen van de PlayStation Plus-collectieeen selectie van 20 (later teruggebracht tot 19) PS4-games gratis beschikbaar voor PS5-gebruikers, en alleen PS5-gebruikers, zal niet langer beschikbaar zijn op 9 mei.

Als je ze al gedownload hebt, of ze voor 9 mei downloadt, hou je ze voor altijd (met een actief abonnement), maar na 9 mei verdwijnt deze actie.

Mafia Definitive Edition

Het hoogtepunt van de maand is misschien wel de remake uitgebracht in 2020 van de klassieker Maffia uit 2002, een open-wereldspel, hoewel veel meer gericht op het volgen van een aangrijpend verhaal, dat zich afspeelt in de jaren dertig in een fictieve stad geïnspireerd op Chicago.

Hier is onze recensie van Mafia: Definitive Edition, het onvergetelijke verhaal met Tommy Angelo in de hoofdrol, waarvan binnenkort een prequel verschijnt.

Evil Dead: The Game

Het definitieve spel gebaseerd op de Infernal Possession film saga van Sam RaimiEvil Dead the Game is een asymmetrisch multiplayer spel, Dead by Daylight stijl: één controleert de kwade entiteit en de andere vier moeten samenwerken om te overleven.

Hier zijn onze indrukken van Evil Dead The Game, met Bruce Campbell’s spookachtige Ash Williams als hoofdrolspeler, omringd door personages uit de Ash vs. Evil Dead films en series.

Destiny 2: Voorbij het licht

Voorbij het licht (Beyond Light) is de nieuwste betaalde uitbreiding voor Destiny 2, eind 2020 uitgebracht door Bungie. Het bevatte een nieuwe op duisternis gebaseerde vaardigheid en verkende Europa (de maan van Jupiter).

Hier is onze recensie van Destiny 2: Beyond the Light, ideaal om bij te praten over de release van Eclipse, de nieuwe DLC van Destiny 2.

OlliOlli World

Om te ontvetten na zoveel schieten, is er niets beter dan OlliOlli Worldeen ander spel dat net een jaar geleden uitkwam, het laatste deel in de geweldige Roll7-serie, een 2D skateboardspel, dus het is bijna meer een puzzelplatformer, waarin we allerlei trucs kunnen doen terwijl we gekke obstakels ontwijken.

Hier is onze recensie van OlliOlli World, het beste deel in een reeks indiegames die je minstens één keer moet proberen. Als u PS Plusook al is het het goedkoopste abonnement, u zult het op uw PS4 y PS5 vanaf 7 februari!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *