Shadow Warrior 3 wordt op 16 februari bijgewerkt naar next-gen PS5 en Xbox X Series X|S, met bloederige nieuwe functies

Shadow Warrior 3 wordt op 16 februari bijgewerkt naar next-gen PS5 en Xbox X Series X|S, met bloederige nieuwe functies

Toen PS5 en Xbox Series X|S op de markt kwamen, kregen veel PS4- en Xbox One-games updates met betere graphics en zelfs nieuwe inhoud. Sommige wedstrijden waren echter ,,een beetje laat”, zoals met Shadow Warrior 3.

Maar rechtzetten is verstandig, en daarom hebben Flying Wild Hog en uitgever Devolver Digital het heft in eigen handen genomen. Binnenkort krijgt Shadow Warrior 3 tonnen nieuwe functies voor de nieuwe generatie.

Specifiek zal het volgende zijn 16 februariwanneer de bloederige actiegame de sprong maakt naar PS5 en Xbox X Series X|S hardware. En kijk uit, want het gaat over een gratis update.

Dat wil zeggen, als je Shadow Warrior 3 al bezit op PS4 of Xbox One, kan dat vanaf die datum. download de GRATIS update voor visuele verbeteringen, nieuwe spelmodi en nog veel meer.

Hier is alles wat over een paar weken naar Shadow Warrior 3 komt. De nieuwe versies zullen ook in digitaal formaat verkrijgbaar zijnmet alle extra inhoud.

Shadow Warrior 3 neemt de grote sprong

Shadow Warrior 3: Definitive Edition arriveert op 16 februaride meest spectaculaire en complete versie van het spel van Flying Wild Hog, dat oorspronkelijk in maart vorig jaar uitkwam voor PS4, Xbox One en PC.

Deze editie van Shadow Warrior 3 wordt zowel standalone uitgebracht voor PS5 en Xbox Series X|S, als als een update voor de old-gen versies.

Eerst en vooral zal Shadow Warrior 3… 4K graphics en 60fps prestaties op PS5 en Xbox Series, wat een extra bonus is als je bedenkt hoe hectisch het basisspel al is.

De titel krijgt ook een sappige gameplay update (die ook beschikbaar zal zijn op PC), die het volgende bevat een Survival mode en ook een Hero mode.. Beide zijn varianten die de levensduur van het spel aanzienlijk verlengen.

Natuurlijk omvat het ook de moeilijkheidsgraad HardcoreDacht je dat Shadow Warrior 3 een makkelijk spel was? Nu niet meer, dat beloven we je…

Aan de andere kant zal ook het volgende aankomen Nieuw spel +die ons uitnodigt een tweede spel te beginnen met alles wat we eerder in Shadow Warrior 3 hadden vrijgespeeld.

Dit alles gekruid met een verbeterd technisch gedeelte en nieuwe functies op het gebied van levenskwaliteit.. Het is zeker de beste manier om te genieten van een van de gekste spellen van 2022.

Shadow Warrior 3 is momenteel verkrijgbaar op PS4, Xbox One en PC. Een definitieve editie voor PS5 en Xbox X Series X|S komt op 16 februari. geladen met verbeteringen en gratis beschikbaar als je het al bezit op PS4 of Xbox One.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *