Deze Hollow Knight LEGO set heeft enorme steun gekregen en zou werkelijkheid kunnen worden.

Deze Hollow Knight LEGO set heeft enorme steun gekregen en zou werkelijkheid kunnen worden.

Holle Ridder is een van de grote werken van de afgelopen jaren en een van de beste metroidvanias ooit gemaakt. Het spel van Team Cherry is een must-have geworden en heeft in de loop der jaren een enorme schare fans gekregen.

Terwijl het lange wachten op Hollow Knight Silksong voortduurt, vermaken sommige mensen zich met het bedenken en creëren van allerlei materiaal gerelateerd aan wat al een saga is. En wat gebeurt er als je fantasie en programma’s als… LEGO Ideeën, bijvoorbeeld?

Nou, je krijgt een geweldig idee dat al veel steun heeft gekregen onder de inwoners van Bocasucia. Gebruiker Ben Osborne heeft gebruik gemaakt van het LEGO programma om om unieke sets te bedenken om zijn eigen Hollow Knight-geïnspireerde set te maken.

Hollow Knight gaat stukje bij beetje

Zoals u kunt zien bevat dit handige ontwerp onze kleine holle ridderaan de charismatische Hornet, a Cornifer de cartograaf en zelfs de Last Staghet insect dat ons van de ene plaats naar de andere bracht. Er zijn ook fragmenten van de infectie en natuurlijk een bank.

Mocht je de mening van de maker willen weten, dan wijst hij erop dat alle personages zijn gebouwd met blokken in plaats van minifiguren. Het leek een natuurlijke keuze, aangezien de meeste personages in Hollow Knight zeer aparte vormen hebben die niet goed over te brengen zijn op standaard minifiguren.

Momenteel deze set bevat ongeveer 600 stuksHet bevat enkele nieuwe kleuren ver van het LEGO-palet, maar bestaat niet uit modellen uit één stuk. Het is ook gebouwd met behulp van juridische technieken.

LEGO Ideas is een initiatief van LEGO waarmee fans hun eigen sets kunnen maken en gebruikers erop kunnen stemmen, zodat ze door het bedrijf kunnen worden beoordeeld en zelfs op beperkte schaal kunnen worden uitgebracht.

Het goede nieuws is dat deze Hollow Knight set heeft al meer dan 10.000 volgers, dus LEGO zal dit voorstel officieel herzien. In mei van dit jaar zal een “LEGO Review Board” het idee onderzoeken om te zien of het levensvatbaar is.

Laten we het hopen voor alle Hollow Knight fans. Sets als Sonic zijn uit dit initiatief voortgekomen, hoewel vele andere zijn geschrapt. Vorig jaar vernamen we dat LEGO Ideas geen projecten gebaseerd op The Legend of Zelda meer ondersteunt vanwege “licentieconflicten”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *