Kirby’s Return to Dream Land Deluxe wordt een half party game, en dit is hoe de mini-games eruit zullen zien

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe wordt een half party game, en dit is hoe de mini-games eruit zullen zien

Het volgende spel van Kirby op Nintendo Switch is bijna klaar en komt uit op 24 februari, minder dan een jaar na zijn meest gevierde (en best verkochte) avontuur, Kirby and the Forgotten Land.

Vorig jaar speelden we met een 3D Kirby, dit keer gaan we terug naar de klassieke 2D gameplay met een remaster van Kirby’s Avontuur Wiide titel waarvan we in 2011 op de Wii genoten en die een terugkeer naar de roots van Kirby betekende voor het volgende decennium, en die de weg vrijmaakte voor de 3DS en de vorige Switch-titel, Kirby Star Allies.

Kirby’s terugkeer naar dromenland deluxe zal de Wii graphics en besturing verbeteren, de vier-weg multiplayer behouden, maar ook nieuwe inhoud toevoegen, zoals nieuwe transformaties… en mini-games, waardoor het bijna een “Kirby Party” wordt.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe minigames trailer

Hoewel Kirby’s Return to Dream Land Deluxe een 2D platformer is, zullen we het “pretpark” vanuit het menu kunnen bezoeken. Vrolijk Magoland. Hier ontmoeten we Maglor, de parkmanager, die ons uitnodigt om 10 attracties uit te proberen die eigenlijk minigames voor vier spelers.

Er zijn twee nieuwe minigames in deze remaster, Maglor’s Cazagrimorios, maar de andere acht komen uit andere spellen in de Kirby-serie (niet alleen die voor de Wii).

Een van hen, Kirby Samuraiis een reflexduel geïnspireerd op Kirby’s Fun Pa van SNES (beschikbaar op Nintendo Switch Online) en Kirby Nightmare in Dream Land van Game Boy Advance, waarbij je het online tegen 99 mensen kunt opnemen!

Er zijn op vaardigheden gebaseerde versies, zoals Egg Catcher, waarin je eieren moet vangen en bommen moet ontwijken, en meer op actie gebaseerde versies, zoals Booming Blasters, waarin Kirby, Meta Knight, King Dedede en Waddle Dee gewapend zijn met bazooka’s.

De tijd nadert snel24 februaride releasedatum voor Kirby’s Return to Dream Land Deluxe op Nintendo Switch, die blijkbaar ook een nieuwe speelbare epiloog zal hebben… hoewel die misschien in de volgende Nintendo Direct wordt aangekondigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *