Koop Tormented Souls, een nostalgische throwback naar survival horror uit de jaren 90, voor een onverslaanbare prijs met GAME’s nieuwe flash-aanbieding.

Koop Tormented Souls, een nostalgische throwback naar survival horror uit de jaren 90, voor een onverslaanbare prijs met GAME’s nieuwe flash-aanbieding.

We weten dat je van horrorgames houdt. En met een fris weekend in het vooruitzicht wil je misschien je PS5-gamebibliotheek uitbreiden met een sappige flashdeal van GAME. Vergeet niet dat het een aanbod dat alleen vandaag beschikbaar is.

Wat betekent dit? Het betekent dat na het einde van de dag vandaag (Vrijdag 3 februari 2023)Dit aanbod zal niet beschikbaar zijn op de GAME website of in fysieke winkels.

Het kan zelfs zo zijn dat het eerder uitverkocht raakt. GAME kondigt dit altijd aan met de vermelding ”O zolang de voorraad strekt”, dus haast je om gebruik te maken van de aanbieding als je hierin geïnteresseerd bent.

Je bent misschien niet bekend met de naam Tormented Souls. Het was een van de meest interessante horror games van 2021, omdat het perfect de essentie van 90s survival horror vatte.

Als je een fan bent van vroege Resident Evil, Alone in the Dark of Silent Hill…dan zal Tormented Souls je vanaf het begin aangrijpen.

Old school horror voor de beste prijs

GAME heeft een nieuwe flitsaanbieding aangekondigd, die beschikbaar zal zijn op hun website en fysieke winkels. Alleen vandaag, 3 februari.of zolang de voorraad strekt.

Dit is een mooie aanbieding op Tormented Souls, de survival horror van Dual Effect die naar Spanje kwam met een mooie fysieke editie van PQube en Meridiem Games.

Wees voorzichtig, want de aanbieding is alleen voor de versie voor PS5hoewel Tormented Souls ook beschikbaar is voor PS4 en Nintendo Switch als fysieke editie (voor €34,95 bij GAME).

Dankzij deze flitsaanbieding, kunt u nu uw fysieke exemplaar van Tormented Souls… voor PS5 voor slechts £14.99, wat een flinke korting is op de oorspronkelijke RRP.

Houd er ook rekening mee dat deze PS5-versie superieur is aan de PS4-versie, inclusief betere graphics en het uitknijpen van de haptische mogelijkheden van Sony’s next-gen console.

Als je Tormented Souls niet kent, hier is een korte uitleg waar het om gaat: een dag, een lerares genaamd Caroline Walker reist naar het Winterlake landhuis… om een vreemde foto te onderzoeken die ze heeft ontvangen van twee tweeling meisjes.

Bij aankomst krijgt hij echter een zware schok en als hij wakker wordt, ontdekt hij dat ze mist een oog, ze is naakt en ze kan niet lang in het donker blijven.Waarom? Dat weten we niet….

Tormented Souls is verkrijgbaar bij PS5, PS4, Xbox X|S Series, Xbox One, PC en Nintendo Switch.. Je kunt de fysieke PlayStation 5 editie voor slechts €14,99 in handen krijgen bij GAME, maar vergeet niet dat dat alleen vandaag, vrijdag 3 februari, kan – haast je!

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *