Steam Deck blijft geverifieerde games toevoegen: Hi-Fi Rush krijgt gezelschap van een van de meest langverwachte releases van februari

Steam Deck blijft geverifieerde games toevoegen: Hi-Fi Rush krijgt gezelschap van een van de meest langverwachte releases van februari

Steam Deck blijft elke week spelers voor zijn zaak winnen. En geen wonder, want in de loop der tijd heeft Valve verschillende verbeteringen aan zijn hybride systeem doorgevoerd, om nog maar te zwijgen van nieuwe geverifieerde spellen.

Steam Deck ondersteunt momenteel meer dan 7000 Steam-spellen, hoewel veel daarvan nog niet geverifieerd zijn. In deze gevallen gaat het om kleine bugs en bepaalde dingen die je moet aanpassen in de configuratie..

Gelukkig is dit niet het geval met Hi-Fi Rushde grote verrassing tot nu toe in 2023, die voor een gereduceerde prijs (29,99 euro) verkrijgbaar is op het platform van Valve, en ook op Game Pass.

Valve heeft een paar uur geleden bevestigd dat Hi-Fi Rush is nu 100% geverifieerd voor Steam Deck. Bij de lancering werkte het al perfect, hoewel de teksten te klein waren.

Hi-Fi Rush is niet het enige nieuwe spel dat al geverifieerd is voor Steam Deck. En kijk uit, want het is de grote AAA release voor februari 2023.

Magie is ook echt op Steam Deck

Hi-Fi Rush is niet de enige toevoeging aan de Steam Deck catalogus. In de afgelopen uren heeft Valve bevestigd dat een van de meest geanticipeerde games van 2023 ook compatibel is met het systeem.

Het is niemand minder dan Hogwarts Legacy, het Harry Potter open wereld spel.die op 10 februari uitkomt op PS5, Xbox X Series X|S, PC… en Steam Deck.

Met andere woorden, alle spelers van Hogwarts Legacy op Steam zullen de titel van Warner en Avalanche Software kunnen draaien op het hybride systeem, want het zal het spel is 100% gecontroleerd door Valve.

Dit is te zien op de Steam-pagina van de titel. Met een groen vinkje wordt aangegeven dat Hogwarts Legacy volledig geverifieerd is in Steam Deck, wat zorgt voor een perfecte werking in het systeem. We zullen moeten afwachten hoe het gaat lopen.

Hogwarts Legacy is geverifieerd in de Steam Deck compatibiliteitstests uitgevoerd door Valve. Het spel is volledig functioneel op Steam Deck en werkt zeer goed met zijn besturing en scherm.”.

Ook wordt gespecificeerd dat is het mogelijk om alle Hogwarts Legacy functies te gebruiken met Steam Deck bediening.met voldoende grote tekst en aangepaste knoppen op het scherm.

Aan de technische kant bevestigt Valve dat Hogwarts Legacy draait als een zonnetje op Steam Deck. Dat gezegd zijnde, een internetverbinding is vereist om de titel correct te configureren..

Misschien heb je Hogwarts Legacy al voorbesteld. In dat geval lees je in dit artikel wanneer je kunt beginnen met spelen, de pre-load data en hoeveel ruimte het spel inneemt op elk platform.

Spelers van Stoomdek kunnen nu genieten van Hi-Fi Rush, de grootste verrassing van het jaar tot nu toe. Vanaf 10 februari voegt Hogwarts Legacy zich bij de geverifieerde catalogus van Valve’s systeem, wat geweldig nieuws is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *