Hogwarts Legacy kaart gelekt en hij is veel groter dan fans hadden verwacht (spoiler alert)

Hogwarts Legacy kaart gelekt en hij is veel groter dan fans hadden verwacht (spoiler alert)

Hogwarts Legacy is de grote release van de maand februari. Op de 10e komt het spel dat zich afspeelt in het Harry Potter-universum uit op PS5, Xbox X Series X|S en PC. Fans kunnen niet wachten om ervan te genieten.

Er is een enorme buzz over Hogwarts Legacy (vooral nadat de eerste paar blikken een heel goed gevoel hebben achtergelaten)… en terwijl dat eeuwige wachten duurt, krijgen de toekomstige spelers ervan steeds meer nieuws.

Vandaag is echter iets naar buiten gekomen dat niet velen hadden verwacht, maar dat meestal gepaard gaat met grote releases. Een lek heeft het uiterlijk en de grootte van de kaart van Hogwarts Legacy onthuld.. Als je dit niet wilt verpesten voordat je het speelt, lees dan niet verder.

De grote kaart van de erfenis van Zweinstein

De belangrijkste locaties van de Hogwarts Legacy map waren bij velen al bekend, aangezien de makers van het spel zelf uitgebreide blikken hebben vrijgegeven op bezemstelen, hoewel de schaal nog niet bekend was.

Gelekt via een Twitch clip (nu verwijderd) door media outlet Insider Gaming, is nu de kaart van het Harry Potter universum van het spel onthuld. Wat zeker is, is dat is echt groot en toch wordt het interieur van Zweinstein zelf niet getoond.

De kaart brengt ons voorbij de muren van de school en we kunnen er doorheen lopen. iconische plaatsen zoals het Verboden Bos, Hogsmeade en het station of een bepaalde magische steeg. wat zeker een belletje doet rinkelen.

En omdat het een open wereld is, wilde Avalanche Software veel meer fictieve locaties in de buurt (en niet zo dichtbij) van de school vastleggen. De Schotse Hooglanden schitteren zodra we op onze bezemsteel stappen en er zijn tal van bezienswaardigheden gemarkeerd.

Momenteel zijn sommige gebruikers die het lek hebben gedeeld beseffen dat WB Games al deze content verwijdert, dus het kan zijn dat je niet op tijd bent om de Hogwarts Legacy kaart te zien.

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om van het spel te genieten. 10 februari komt eraan, maar je moet weten dat Hogwarts Legacy al eerder gespeeld kan worden. Hier is de datum en tijd waarop het spel wordt ontgrendeld, afhankelijk van de editie die je koopt.

Wij herinneren u er nogmaals aan dat eerst de versies van PS5, Xbox X-serie X|S en PC van Hogwarts Legacy. Het zal dan worden vrijgegeven voor PS4 en Xbox One op 4 april 2023 en de versie voor Nintendo Switch zal aankomen op 25 juli 2023.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *