Computerversie van The Last of Us Part 1 een maand uitgesteld

Computerversie van The Last of Us Part 1 een maand uitgesteld

The Last of Us is de heetste serie en het heetste spel op dit moment. De HBO Max-serie ligt op ieders lippen, vooral na de geweldige aflevering 3 die deze week is uitgezonden en die ondanks de recensiebombardementen de geschiedenis in zal gaan als een van de beste afleveringen van de serie.

Hoewel de toekomst op lange termijn onzeker is (Naughty Dog wil The Last of Us 3 nog niet bevestigen) gebeurt er ook veel op het gebied van videogames.

The Last of Us Part 1, een volledige remake van het originele PlayStation 3 spel uit 2013, kwam afgelopen september uit op PlayStation 5, met een PC-versie die aanvankelijk was bevestigd voor 3 maart… maar zal nu worden uitgebracht 28 maartzoals gemeld door Naughty Dog in Twitter.

The Last of Us remake uit op PC op 28 maart

Toen The Last of Us Part 1 uitkwam op PS5, was er veel discussie over de vraag of zo’n recente game, nog geen tien jaar oud, een top-to-bottom Dead Space of Resident Evil 4-stijl remake verdiende, zeker nu er al een speelbare PS4-remaster op zat.

Maar als je een PC (of Steam Deck) gamer bent is deze remake echt iets voor jou, want het is de eerste versie van The Last of Us die uitkomt op de PC.en update de graphics en gameplay zodat niets het genieten van het verhaal in de weg staat.

Een van de redenen voor het uitstel is dat ze meer tijd hebben om het spel te polijsten om aan de verwachtingen van de fans te voldoen. Ze zijn ook dankbaar voor de liefde van de fans die naar de serie op HBO kijken, waarvan velen zich hebben gehaast om het spel te kopen.

Dat de pc-versie van The Last of Us een maand later uitkomt, betekent dat het niet meer samenvalt met het uitzenden van de laatste afleveringen van het seizoen, en al voorbij is, maar gezien hoe populair het is geweest, zal dat de verkoop waarschijnlijk niet al te zeer afkoelen.

Intussen komt aflevering 4 over enkele dagen uit, die ons zal dwingen de bladzijde om te slaan na het ongelooflijke verhaal uit aflevering 3 met Nick Offerman in de hoofdrol, en de reis te volgen van Ellie en Joel, die een personage zullen ontmoeten waarvan de acteur zowel in de serie als in het spel verscheen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *