Elden Ring spelen met een akoestische gitaar en Margit verslaan, de nieuwste rage van streamer MissMikkaa

Elden Ring spelen met een akoestische gitaar en Margit verslaan, de nieuwste rage van streamer MissMikkaa

Elden Ring is een soulslike van VanSoftware dat al zijn fans in verrukking bracht in PS4PS5, Xbox, PC en Steam Deck. Maar, er zijn streamers zoals MissMikkaa die alles uit de kast willen halen.

We hebben u eerder verteld over het spelen van niveau 1 en single-handed, tegen Margit en Godrick tegelijk en zelfs twee Malenia tegelijk.

Hoewel zijn hond “streamer” de harten van de Elden Ring spelers wint, evenals het feit dat hij een grote toekomst als no-hitter.

Maar nu – en zoals is gebeurd met andere VanSoftware spelletjes– zijn er inhoudsmakers zoals zij, die hun grenzen verkennen tot ze het plafond vinden.

Er kunnen gebruikers zijn die nog steeds moeite hebben om in de wereld van de Midlandsmaar ze is nu in haar hoogtijdagen; een waarin ze al heel lang klimt.

Margit, de Gevallen Omen van Elden Ring is verslagen door MissMikkaa met een akoestische gitaar, maar om zijn prestatie te bewijzen heeft hij alles met video’s gepost.

Elden Ring op PS5 en Xbox is een lastig spel, nietwaar?

Het is ons gelukt! Vandaag hebben we Margit verslagen met een akoestische gitaar!“, zei sreamer MissMikkaa in de tweet hierboven om haar laatste prestatie te vieren.

Dit is misschien wel het meest inconsistente en moeilijke spel tot nu toe (…) Het plan is om Elden Ring te voltooien met alleen de gitaar als controller.“Zal hij slagen?

Als je van deze uitdagingen in Elden RingMissMikkaa merkt op dat ze de AbjectAudioInputs software gebruikt om “associëren gitaarfrequenties met toetsenbord- en muisacties.“en dat”je moet gewoon de juiste frequentie raken als je de akkoorden speelt, het is erg moeilijk, haha.“.

Het spel, dat bijna een jaar oud wordt, krijgt echter toch zijn ray tracing update en behoort tot de genomineerden voor Best Game of the Year 2022 bij de Game Developers Choice Awards.

Het is een van de populairste spellen op Steam Deck in januari 2023, maar het beste van alles is dat je nu al je wereld kunt testen met deze mind-blowing fan-made Geoguessr.

Nu je weet hoe je Elden Ring speelt met een akoestische gitaar en Margit verslaatWie durft het met het hele spel te proberen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *