Nieuwe Dragon Age Dreadwolf details over releasedatum, gevechten en andere kenmerken komen naar voren

Nieuwe Dragon Age Dreadwolf details over releasedatum, gevechten en andere kenmerken komen naar voren

De franchise Dragon Age heeft lange tijd braak gelegen. BioWare’s grote licentie begint te rekken na een tijd waarin we weinig nieuws hebben gehad over het spel dat de naam Dragon Age terug zal brengen naar het heden.

Op dit moment, Dragon Age Dreadwolf is al bevestigd door zijn eigen makers, maar tot nu toe is er weinig of niets bekend. Insider Tom Henderson van Insider Gaming heeft echter wat aanwijzingen gegeven.

Na contact met een paar bronnen dicht bij de ontwikkeling van Dragon Age Dreadwolf, onthulde de insider enkele interessante feiten om te begrijpen hoe het spel vordertwaar veel fans reikhalzend naar uitkijken.

Nieuwe informatie over Dragon Age Dreadwolf

De ontwikkeling van dit spel begon in 2015 en is beïnvloed door een paar veranderingen, waaronder de algemene planning, waardoor de releasedatum (nog niet aangekondigd) is opgeschoven, voorspelbaar.

Op een gegeven moment is zelfs gezegd dat Dragon Age Dreadwolf in 2023 zou kunnen uitkomen, iets wat. volgens deze laatste details is vrij optimistisch. Henderson’s bronnen wijzen erop dat het spel nog steeds belangrijke functies mist.

Sommige daarvan zijn dialoogregels en volledige personages en dat deze titel nog steeds elementen bevat van wat er in het verleden voor was bedoeld, met een focus op multiplayer die uiteindelijk werd afgeschaft.e.

Sommige van die multiplayersystemen zijn tot op zekere hoogte nog steeds te vinden in de huidige versie van het spel. Er is zelfs opgemerkt dat “het spel voelde een beetje als Destiny met een centrale HUB waar spelers waarschijnlijk konden hergroeperen voordat ze naar de volgende missie gingen.”

Iets wat niet past bij de huidige aard van het spel, een solo campagne georiënteerde titel. Aan de andere kant zijn ook de combat en gameplay features besproken.

Vergeleken met eerdere titels in de serie zal dit spel is gericht op hack n’ slash en heeft een gevechtswiel dat lijkt op dat van Final Fantasy 15..

En wat de groep personages betreft, is opgemerkt dat je ze momenteel niet kunt besturen en alleen de vaardigheid mag kiezen die ze kunnen gebruiken.

Wat verwacht je van deze Dragon Age of BioWare? Onlangs hebben we vernomen dat veteraan Mac Walters Bioware verlaat na bijna 20 jaar te hebben gewerkt aan Mass Effect, Dragon Age en andere grote RPG’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *