EA Motive wil verder werken aan de Dead Space-franchise en ze moeten “bespreken wat de volgende stap is”.

EA Motive wil verder werken aan de Dead Space-franchise en ze moeten “bespreken wat de volgende stap is”.

Dead Space Remake is nu beschikbaar op PCSteam Deck, PS5 en Xbox X Series X|S maar betekent dat dat je een remake voor Dead Space 2? Niets is duidelijk, maar EA Motive wil verder werken aan de franchise.

Deze game-update slaagde met vlag en wimpel in de eerste recensies en heeft zelfs een merkwaardige knipoog naar Dead Space 2 die zou kunnen wijzen op het bestaan van een remake van het vervolg; of misschien ook niet.

De studio is zelfs door John Carpenter geprezen als “spannend en angstaanjagend”, ondanks dat de fysieke verkoop in het Verenigd Koninkrijk te wensen overlaat.

In de tussentijd zijn gebruikers echter druk bezig geweest met het ontcijferen van de verborgen boodschap in NG+, omdat de studio erkende dat ze “ideeën” hebben voor het volgende spel in de serie.

Dit alles terwijl EA Motive bezig is met Iron Man, en het lijkt erop dat de team aan de Dead Space kant gaat een pauze nemen terwijl ze “gepassioneerd over het merk“en wil er verder aan werken.

We hebben zowel intern als extern al gezegd dat we geïnteresseerd zijn om verder te werken aan de Dead Space-franchise.“zei de ontwikkelaar.

Met het spel op de achtergrond op PlayStation en Xbox wijst alles op meer titels.

Onze groep is gepassioneerd door het merk en we moeten bespreken wat de juiste volgende stap is en wat we moeten overwegen.

Er zijn tal van factoren te overwegen op studio- en bedrijfsniveau, maar eerst neemt het team een welverdiende vakantie alvorens te bepalen wat de volgende stap is.“.

Het team zegt dat hun team ongelooflijk is, is begonnen aan Iron Man en verzekert ons dat het project in goede handen is.

Ondertussen en in aparte antwoorden op andere vragen, EA Motive Studio heeft ook bevestigd dat het momenteel geen plannen heeft om nieuwe moeilijkheidsgraden aan het spel toe te voegen.

En in een ander commentaar hebben ze gezegd “onderzoek naar“Het idee om DLC toe te voegen in verband met kostuums, maar dat er nog niets is afgerond.

Het is al bekend dat de ontwikkeling ervan ongeveer tweeënhalf jaar duurde, bevestigde de studio en verzekerde tegelijkertijd wat ze van plan zijn met de DLC.

In onze recensie van het spel zeiden we: “Het maakt niet uit of je het spel kende of niet. De Dead Space remake is een aanrader. Een van de beste in het horror genre“.

Daarom EA Motive wil verder werken aan de Dead Space franchise en ze moeten “bespreken wat de volgende stap is alvorens het te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *