Horizon Call of the Mountain gaat Gold en voltooit ontwikkeling op PS VR2 op PS5

Horizon Call of the Mountain gaat Gold en voltooit ontwikkeling op PS VR2 op PS5

Horizon Call of the Mountain voor PS VR2 op PS5 is nu Gold. Goudhet bedrijf PlayStation Studios bevestigt dat de ontwikkeling voltooid is en op schema zal aankomen, samen met de zoeker… VR.

Vanaf november 2022 waren PlayStation VR2 en Horizon Call of the Mountain zelfs al beschikbaar voor pre-order.

En ondanks het feit dat Aloy de onbetwiste heldin is van Horizon Zero Daw en Horizon Forbidden West op de PS VR2 spel de held is Ryas.

We zijn verheugd om vandaag spannend nieuws te delen: Horizon Call of the Mountain is nu GOUD!“Guerrilla Games” bevestigd in deze tweet.

Naast deze release zullen er meer dan 30 andere games beschikbaar zijn voor PS VR 2 bij de lancering, zoals No Man’s Sky en Resident Evil 8…Deze zijn voorlopig allemaal bevestigd.

Horizon Call of the Mountain introduceerde dus Ryas, de hoofdpersoon van het spel dat naar de Virtual Reality-apparaat voor PlayStation 5.

Horizon Call of the Mountain voor PS VR2 op PS5 is het nieuwe avonturenspel.

Om deze en andere redenen is het een van de top 10 spellen van februari 2023 en releases die je voor geen goud mag missen.

Vanaf dit punt zijn eventuele bugfixes of verbeteringen al patches of updates bij de lancering.

In deze first-person VR-game, die mede is ontwikkeld door Firesprite, kruipen we in de huid van Ryas en kruipen we in de huid van een voormalige Shadow Carja die zijn eer wil herstellen.

Beste PS5 accessoires die je kunt kopen

Beste PS5 accessoires die je kunt kopen

Lijst bekijken

Hoewel Sony het volgens een analist ”erg moeilijk” heeft om zijn verkoopprognoses voor PS VR2 te halen, hebben ze echt groots ingezet op dit apparaat.

We hebben PSVR2 al geprobeerd en ja, het is een next-gen ervaring. Maar – en hier stellen we de hamvraag – is het het geld waard?

De rest wordt best gevraagd aan al diegenen die halsoverkop de PlayStation VR van de volgende generatie in slechts een paar weken.

Voor nu, Horizon Call of the Mountain is nu Gold en lanceert samen met PS VR2. op 22 februari 2023.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *