Adrian Mititelu, in oorlog met Peluza Sud 97! Hij dreigde het team van het veld te schoppen, waarop de relschoppers antwoordden: “Hij is de enige haatzaaier! Hij is in staat om een voetbalwedstrijd naar believen te stoppen.”

Adrian Mititelu, in oorlog met Peluza Sud 97! Hij dreigde het team van het veld te schoppen, waarop de relschoppers antwoordden: “Hij is de enige haatzaaier! Hij is in staat om een voetbalwedstrijd naar believen te stoppen.”

FC U Craiova speelt in Giulești tegen Rapid in de 25e ronde, vrijdag 10 februari, 20.00 uur. Maar Adrian Mititelu heeft aangekondigd dat als de Olteni-fans hem beledigen, hij het team van het veld zal schoppen.

Onlangs werd de wedstrijd Sepsi – FC U Craiova definitief gestaakt wegens xenofobe en racistische gezangen van de Olteni-aanhangers.

Daarna volgde het duel FCU Craiova – U Cluj, waar de fans op last van Mititelu geen toegang kregen.

Adrian Mititelu, in oorlog met Peluza Sud 97! Hij dreigde het team van het veld te schoppen, en de fans reageerden.

Wat de FRF bekendmaakte over het xenofobe schandaal bij Sepsi – FC U Craiova.

“Op vrijdag speelt de wetenschap weg! Nadat we bij hun laatste ontmoeting in hun nieuwe nest voor een droomsfeer hebben gezorgd, met als hoogtepunt een laatste overwinning, is het onze plicht om de vlag hoog te houden en de vorige aflevering te overtreffen. Alleen samen kunnen we het team naar een nieuwe overwinning dragen en een nieuwe droomavond waarop we samen “Goedenacht, Boekarest!” roepen. De reis is per trein. De trein vertrekt om 14:13 uit Craiova met trein IR 1596 en komt rond 17:33 aan in Boekarest. De bijeenkomst vindt plaats vanaf 13.00 uur bij het station. De prijs van een enkele reis is 72 lei.

De prijs van een wedstrijdkaartje is 10 lei, en deze worden op de dag van de wedstrijd gekocht. Het lijkt erop dat onze lieve eigenaar nog niet heeft begrepen wat de reden was van het “incident” in St.Gheorghe, dat niets met hem te maken heeft, en zijn laatste persberichten zijn een duidelijk bewijs van wat wij al jaren proberen over te brengen. Hij is de enige aanstichter van haat, de enige die het voetbal wil schaden, de enige die een voetbalwedstrijd naar believen kan stoppen.

Speculaties over bomaanslagen, chaos en het saboteren van het team waarvan hij droomt zijn pure tekenen van beginnende dementie, en alleen iemand die zijn affecties deelt kan zoiets geloven. Het zou goed zijn als de pers, die de afgelopen dagen snel met modder heeft gegooid, zowel naar ons als naar het hele fenomeen van de ultras in Roemenië, eens zou kijken wie nu eigenlijk degene is die circus en schandaal wil. We zullen altijd achter onze geliefde club staan, maar we zullen nooit de schade vergeten die dit ventje het meest geliefde team van Roemenië heeft aangedaan en nog steeds aandoet. Laten we naar de wedstrijd gaan! Wij zijn de Wetenschap!”, is de mededeling van Peluzei Sud 1997.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *