Ibai onthult de verborgen kant van de ESLAND 2023 die niemand had durven vertellen

Ibai onthult de verborgen kant van de ESLAND 2023 die niemand had durven vertellen

Het valt niet te ontkennen dat het drukke dagen zijn geweest rond ESLAND 2023 (gehouden in Mexico) en de figuur van Ibai. De Baskische streamer was de grote winnaar van het gala, tegenover de woede van Auronplay en zijn weigering om de volgende editie bij te wonen.

Ja, Ibai is de streamer van het jaar volgens de jury van de ESLAND 2023, maar Auronplay vindt dat het stemsysteem moet veranderen…en aarzelde zelfs niet om Ibai uren later te blokkeren.

Aan de andere kant heeft Ibai niet geaarzeld om de zaak af te doen, door enkele mooie woorden te wijden aan zijn vriend Auronplay. Bovendien bekent hij dat hij geen zin heeft om het volgende gala, dat opnieuw door TheGrefg wordt georganiseerd, bij te wonen en eraan deel te nemen.

Naast deze controversiële aspecten, de streamers die de ESLANDs in Mexico bijwoonden hadden een hele leuke tijd.…maar uren en dagen later is de situatie niet zo idyllisch.

Ibai heeft een van de grote realiteiten van de ESLAND’s blootgelegd, op een humoristische manier en om het belang van de gebeurtenissen in verband met de stemmingen te bagatelliseren. Kun je je voorstellen waar dit heen gaat?

Mexico is een gevaarlijk land voor taco’s….

In een uitzending op Twitch (via Clipsvirales) heeft Ibai een van de grappigste (en opvallendste) rariteiten van ESLAND 2023 blootgelegd. Weet je nog dat Auronplay en ElRubius grappen maakten over het evenement in Mexico?

Nou, kijk uit, want hebben de Mexicanen het “teruggegeven” in de vorm van pure en eenvoudige gastronomie.. Ja, de streamers die naar de ESLAND’s gingen kregen hun buik vol van taco’s, en het resultaat is dit.

Ibai erkent in de stroom dat ”.Mexico is een ingewikkeld land”. Maar uit puur gastronomisch oogpunt, en natuurlijk altijd op een humoristische manier.

Ik denk dat er 20 zijn met cagalera. Er zijn 20 Spanjaarden met strontziekte. De Mexicanen geven het ons terug. Het is indrukwekkend, hoewel ik perfect ben.”, erkent de streamer.

Blijkbaar is Ibai een van de weinigen die gespaard is gebleven van het cueing probleem. Bovendien overstijgt het probleem de streamers zelf, aangezien Ibai’s redacteur is ook niet gespaard gebleven.verre van dat.

Ibai verzekert dat zijn uitgever, Ricky, ”….heeft last van poepen en overgeven.”, en hij erkent ook dat hij op hetzelfde niveau zat als hij.

Sterker nog, Shadoune had poep, braaksel en bloed uit de neus. Ik zei dan: “Shadoune, je hebt taco’s gegeten of je hebt 5 dagen achter elkaar gefeest op een afterparty”, want dat was niet normaal.”.

De Baskische streamer eindigde zijn interventie door deze darmaandoening te vergelijken met “….”.een been breken”. We weten nu dat taco al pastor kan vergelijkbaar zijn met het breken van een enkel.als je te veel eet, natuurlijk.

Natuurlijk, Mexico is een land dat bekend staat om zijn gastronomie en intense smaken.. Deze amusante anekdote uit ESLAND 2023 zal zeker in ieders geheugen blijven hangen, naast andere controversiële feiten.

Wat gebeurt er met Ibai Zal Auronplay er op 10 februari een puinhoop van maken? Voorlopig weten we nog niet wat het is, maar de Catalaanse streamer is van plan om over een paar dagen iets geweldigs te doen op Twitch, wat het kijkersrecord van Ibai zou kunnen bedreigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *