Amouranth heeft het over de “walvissen”, de abonnees die het meeste geld doneren, en geeft aan hoeveel zij elk jaar doneren.

Amouranth heeft het over de “walvissen”, de abonnees die het meeste geld doneren, en geeft aan hoeveel zij elk jaar doneren.

Amouranth is een van de streamers De bekendste streamers van Twitch, of het nu voor de roem is of voor het gegenereerde geld. En het was over dat laatste dat de maker van de inhoud praatte met xQc op de “walvissen” van zijn kanaal.

Kaitlyn Siragusa heeft in principe onthuld hoeveel geld haar grootste Twitch walvissen elk jaar doneren, maar het mooiste is dat het elk jaar 3-5 gebruikers zijn die dat doen.

Nu hij een begrip is in de streamingwereld en een van de meest winstgevende in de geschiedenis, lijkt het erop dat het niet snel rustiger wordt.

Het blijkt dat de streamer veel van haar geld verdient aan een handvol diehard Twitch-fans en liet haar metgezel verbijsterd achter… Felix ‘xQc’ Lengyel toen hij het live onthulde.

Tijdens een live show met xQc zei hij dat zijn walvissen hem in principe ongeveer 200.000 dollar per jaar schenken, er waren drie tot vijf jongens die elk meer dan 90.000 dollar per jaar schonken.

Maar hij zei ook dat deze groei de kijkers die zo’n groot bedrag doneren beperkt, omdat ze minder aandacht krijgen in zo’n uitzinnige chat.

als je 5.000 kijkers hebt, krijg je waarschijnlijk dat soort geld, ongeveer 90.000 dollar per jaar in totaal, gewoon omdat de walvissen niet zoveel aandacht van je krijgen omdat er zoveel mensen in de chatroom zijn…“, legde hij uit.

Zijn kleren zullen er nu wat minder toe doen, nietwaar?

Dus ze sturen niet zoveel geld als vroeger…“, zoals Amouranth en xQc zeiden is het hebben van hogere stromen voordelig; zoals meer verdienen aan advertenties, abonnees en mensen naar OnlyFans leiden.

Deze situatie leidt tot ontevredenheid bij de gebruikers, niet omdat ze het doen – wat ze ook doen – maar omdat ze het blijven doen ondanks het feit dat ze al miljonair is.

De streamer heeft haar ultieme carrière-aspiraties uitgelegd en gaat voorlopig door met haar huidige content, ondanks alles wat er de afgelopen zomer is gebeurd.

Voorlopig Amouranth heeft gesproken over de “walvissen”, de abonnees die het meeste geld doneren. met vermelding van het bedrag dat ze per jaar verdienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *