Hoe Hogwarts Legacy de afwezigheid van Zwerkbal in het spel verklaart

Hoe Hogwarts Legacy de afwezigheid van Zwerkbal in het spel verklaart

Hogwarts Legacy is bijna hier. De langverwachte spel speelt zich af in het universum van Harry Potter komt op 10 februari uit op PS5, Xbox X Series X|S en PC (hoewel early access al actief is). De magische is terug met een knal.

Velen ervaren al hun eerste stappen in de School voor Hekserij en Tovenarij. Hogwarts Legacy heeft de critici overtuigd en hoopt dat nu ook bij het publiek te doen. Maar er is één element dat veel verdriet heeft veroorzaakt in de gemeenschap.

De hoeveelheid dingen die we kunnen doen in het spel van Avalanche is enorm, maar één belangrijk element ontbreekt: Zwerkbal. Je kunt deze magische sport niet in het spel spelen.. De redenen die de ontwikkelaar opgeeft lijken te maken te hebben met het ontwerp van het spel.

Waarom is er geen Zwerkbal in Hogwarts Legacy?

Maar wat is wat rechtvaardigt de afwezigheid van Zwerkbal in de Hogwarts Legacy plot zelf?. Nou, voor de kieskeurigen, let op dat het spel geeft een narratieve reden waarom je niet mag spelen tijdens de gebeurtenissen van je verhaal.

De waarheid is dat het Zwerkbalveld in Hogwarts Legacy staat, evenals verschillende verwijzingen naar de sport. Waarom kun je niet spelen? Het antwoord wordt gegeven in de eerste paar minuten van het spel.. Alles wat je hoeft te doen is ga naar minuut 38:27 van deze video om erachter te komen:

Inderdaad, Zwerkbal is niet toegestaan op Hogwarts Legacy tijdens de lesuren, vanwege een ernstige blessure die tijdens de finale van vorig seizoen is opgelopen. Schoolhoofd Zwart verbiedt spelletjes en gaat zelfs zover dat hij de leerlingen dreigt met het intrekken van het bezemsteelvliegen.

Zullen we ooit Zwerkbal zien? Sommige fans denken dat het spel Zwerkbal zal toevoegen als een DLC activiteit, hoewel daar geen bewijs voor is. Zou jij het graag zien in de nabije toekomst, zoals in de Harry Potter films?

Als je je wilt voorbereiden op de komst van de magie, zijn hier enkele interessante gidsen, zoals hoe je in Hogwarts Legacy van huis kunt veranderen na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe je een GRATIS exclusief masker en gewaden kunt krijgen voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *