Madonna verdedigt zich tegen kritiek

Madonna verdedigt zich tegen kritiek

Madonna is geweest bekritiseerd op internet voor hun fysieke verschijning tijdens de laatste grammy-ceremonie en heeft zich categorisch verdedigd door dat te beweren Je hoeft je niet te verontschuldigen.

«Ik heb me nooit verontschuldigd voor een van de artistieke keuzes Ik heb het niet gedaan vanwege mijn uiterlijk of hoe ik me kleed en daar ga ik nu ook niet aan beginnen”, zei hij in een bericht op zijn Instagram-account.

Afgelopen zondag introduceerde de Amerikaanse zangeres bij de uitreiking van de Grammy het optreden van Kim Petras en Sam Smith. Maar in plaats van zich te fixeren op zijn spraak, een beschuldiging ter verdediging van de “rebellen”kreeg kritiek op internet zijn fysieke verschijning en vooral de staat van zijn gezicht na zijn verschillende esthetische operaties.

«Sinds het begin van mijn carrière ben ik gedegradeerd door de media. ik begrijp dat dit is allemaal een test en ik ben blij een pionier te zijn zodat alle vrouwen achter mij het de komende jaren gemakkelijker zullen vinden”, zei hij.

Daar heeft de popdiva op gewezen de plannen close up van de foto’sdegenen die hem hebben gemaakt, zouden hebben vervormd “iemands gezicht” en was van mening dat het “opnieuw” “gevangen” zit door “leeftijdsdiscriminatie en vrouwenhaat die de wereld waarin we leven doordringen”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *