Oil is van de peetvader af en heeft de peetvader ingehuurd! Florin Pârvu is de nieuwe hoofdtrainer van het team van Prahoven

Oil is van de peetvader af en heeft de peetvader ingehuurd! Florin Pârvu is de nieuwe hoofdtrainer van het team van Prahoven

Petrolul Ploiesti heeft aangekondigd Florin Pîrvu te installeren als hoofdcoach van de ploeg, een positie die vrijkwam na het ontslag van Nicolae Constantin.

Hij werkte het laatst als hoofdcoach in China, bij Henan, waar hij coach was van de U19, U21 en, de laatste keer, van het tweede team van de club.

“FC Petrolul Ploiesti gaat door op de lijn van coaches uit de rangen van voormalige belangrijke spelers, waarbij Florin Pârvu degene is die het technische lot van het eerste elftal op zich zal nemen. Florin Pârvu zal morgen de eerste training van het ‘geel-witte’ team leiden, en maandag, om 20:00 uur, zal hij zijn officiële debuut maken op de bank van ons team, in de wedstrijd op “Ilie Oană” tegen AFC Hermannstadt, in de 25e fase van de Superleague”, staat op de website van het team uit Prahova.

Petrolul ontdeed zich van de peetvader en huurde de vin in! Florin Pârvu is de nieuwe hoofdcoach van het team

De 47-jarige Florin Pîrvu werd geboren in Ploiești en debuteerde als speler voor Petrolul in de eerste divisie in het seizoen 1995-1996. Daarna deed hij twee jaar ervaring op in China, bij Henan, en keerde terug naar Petrolul, waar hij bleef tot 2001, toen hij overstapte naar Dinamo București. Hij speelde ook voor FC Brasov, Universitatea CraiovaStal Alcevsk (Oekraïne), AEL Limassol (Cyprus), Petrolul again, CS Otopeni, Chimia Brazi en CS Turnu Severin, de ploeg waar hij zijn spelerscarrière beëindigde en zijn trainerscarrière begon, als assistent van Marian Bondrea.

De nieuwe coach van de Jud. Prahova betreurt het dat hij de plaats van zijn petekind heeft ingenomen en zegt dat hij zijn medewerkers in dienst zal houden.

“Het was eenvoudig. Petrolul is mijn team van liefde. Ik koos meteen, ik dacht er niet over na. Ik heb hoge verwachtingen. Ik zal werken met Nae’s personeel, mijn petekind, waar ik echt medelijden mee heb. Vanaf morgen ben ik in training”, zei Florin Pîrvu.

FC Botoșani heeft maandag tegen Petrolul Ploiești met 5-0 plezier gehad en Nae Constantin kondigde meteen na het laatste fluitsignaal aan dat hij ontslag nam.

Dinsdag maakten de “lupii galbeni” via een persbericht bekend dat zij het contract met de coach, die de ploeg op de 8e plaats achterlaat, hebben opgezegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *