Xbox X Series + Forza Horizon 5 bundel nu verkrijgbaar in de winkels voor £559

Xbox X Series + Forza Horizon 5 bundel nu verkrijgbaar in de winkels voor £559

Heb je thuis al een Xbox X Series? Zo niet, dan is er net een nieuwe bundel te koop, die vol zit met snelheid…

Het is een bundel die bestaat uit Microsoft’s nieuwste consoledie rechtstreeks concurreert met Sony’s PS5, samen met het spel Forza Horizon 5 in premium editiedie vol zit met inhoud. En je kunt hem nu voor 559 euro krijgen bij Media Markt en voor dezelfde prijs bij Fnac.

X-serie + Forza Horizon Premium Edition voor £559

Als je de console niet hebt en je hebt Forza Horizon 5 niet, of je wilt het krijgen met alle uitbreidingen (want Game Pass omvat de enkele versie), krijg je met deze versie van het spel ook alle DLC die ooit is uitgebracht: Hot Wheels Uitbreiding, VIP Pass, Car Pass, Welcome Pack en de tweede uitbreiding..

Dus, om het wachten tot de lancering van Forza Motorsport 8 in 2023, een van de meest verwachte Xbox games van 2023, deze editie van de open-wereld auto game bevat de VIP Pass (met 3 exclusieve auto’s, betere beloningen, wekelijkse extra’s en meer), de Car Pass met 42 nieuwe auto’s, het Welcome Pack met nog eens 5 auto’s.

En nu we het toch over Forza Motorsport 8het nieuwe deel van de franchise in ontwikkeling bij Turn 10, dat dit voorjaar verkrijgbaar zal zijn bij Xbox Series X|S, Windows, Steam en Game Pass.. Het is ongetwijfeld een van de belangrijkste exclusives van 2023 in het Xbox ecosysteem.

Als u besluit deze bundel bij Media Markt te kopen, wordt hij binnen een of twee werkdagen geleverd of kunt u hem bij uw dichtstbijzijnde winkel ophalen, terwijl Fnac de levering vanaf vrijdag 10 februari garandeert.

Wat je ook besluit, ga voor een van de beste consoles van de afgelopen jaren naast een van de beste racegames ooit en haal de Xbox Series X en Forza Horizon 5 Premium Edition bundel voor 559 euro bij Media Markt en voor dezelfde prijs bij Fnac.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *