Oplossingen voor de Fortnite Week 10 Seizoen 1 Hoofdstuk 4 Uitdagingen

Oplossingen voor de Fortnite Week 10 Seizoen 1 Hoofdstuk 4 Uitdagingen

We zijn aangekomen bij week 10 van de quests voor Fortnite Seizoen 1 Hoofdstuk 4, in een andere set van “ridders van het rijk” quests, en die je moet verslaan om volledige ervaring te verdienen.

Elk van deze uitdagingen geeft ons 16.000 ervaringspunten en gelukkig blijven de missies nu bewaard en verlopen ze niet meer zoals vroeger, dus dat is goed nieuws voor het halen van onze Battle Pass-doelstellingen voor de Seizoen 1 van Fortnite hoofdstuk 4.

Sommige van de missies hoogtepunten van deze week 10 van seizoen 1 van Fortnite Hoofdstuk 4 nodigen ons onder meer uit om bepaalde locaties te bezoeken, afstanden op bevroren oppervlakken af te leggen of ijsmachines te zoeken.

Daarom bieden we je de oplossing voor alle uitdagingen van week 10 van dit seizoen 1 van Fortnite Chapter 4, zodat je het meeste uit je tijd kunt halen.

Oplossingen voor de uitdagingen van week 10 van Fortnite seizoen 1 van hoofdstuk 4

Dit zijn alle opdrachten voor week 10 van Fortnite Hoofdstuk 4 van dit seizoen 1:

Bezoek Sheltered Firs, Distant Labs, en Brutal Bastion.

Je moet precies deze drie locaties bezoeken, in het gewenste aantal wedstrijden, om de uitdaging te voltooien.

Wij laten u op een kaart zien waar de drie locaties zich bevinden:

  • Beschutte sparren: ten noordwesten van brutaal bastion.
  • Verre laboratoria: in het oosten.
  • Brutaal bastion: zuidoosten van beschutte dennenbomen.

Reist enige afstand over bevroren oppervlakken (2500).

Je moet 2500 m afleggen over bevroren oppervlakten, dus ga meteen naar het bevroren deel van de kaart en zoek alle rivieren en/of meren die bevroren zijn.

ijsmachines of koelers (10).

U moet 10 ijsmachines of 10 koelers registreren. Dus stop gewoon bij plaatsen als tankstations en kruidenierswinkels, waar er veel van zijn over de hele kaart, en registreer al die ijsmachines of koelers om de uitdaging te halen.

Tegenstanders raken op sneeuw of ijs (50)

We gaan naar het ijzige gedeelte van de kaart, en van daaruit moet je tegenstanders raken terwijl je op sneeuw of ijs staat.

In principe moet je 50 schoten lossen met elk wapen terwijl je op de oppervlakte bent met ijs of sneeuw.

Herstel gezondheid of krijg schild met sorbets (gefaseerde uitdaging).

Je moet schilden verkrijgen met sorbetvaten, ook met de gezonde plons of met het plonskanon, voedsel dat je willekeurig op de kaart vindt.

In de eerste fase moeten we 50 gezondheidspunten herstellen, in de tweede fase 150 gezondheidspunten, in de derde fase 300 gezondheidspunten en in de vierde en laatste fase 500 gezondheidspunten.

Vernietig vaten met sorbet (gefaseerde uitdaging).

Je moet verschillende sorbetvaten vernietigen, afhankelijk van het stadium waarin je je bevindt, met de houweel of door erop te schieten.

Je gaat veel van deze sorbetvaten vinden over de hele kaart.

In de eerste fase moeten we drie vaten vernietigen, in de tweede fase negen vaten, in de derde fase 18 vaten en in de vierde en laatste fase 30 sorbetvaten.

Krijg EP in creator experiences (50.000).

Zoals gewoonlijk moeten 50.000 ervaringspunten worden verdiend door het spelen van kaarten in de creatieve modus, die je kunt openen via het tabblad ontdekken.

Verzamel capsules op Dragon Ball Adventure Island (50).

We moeten specifiek naar het tabblad ontdekken gaan, en de kaart 5642-8525-5429 invoeren, die ons naar een gebied brengt waar we veel capsules kunnen krijgen, met name de 50 die nodig zijn om de uitdaging te overwinnen.

Daarmee heb je dus de instructies die je nodig hebt om door elk van de uitdagingen heen te komen, die 16000 ervaringspunten in elke uitdaging te pakken, en zo alle beloningen van dit Fortnite Seizoen 1 Hoofdstuk 4 te blijven halen.

Speel je meestal Fortnite? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in deze gidsen en artikelen op Hobby Consoles: Hoe ontgrendel je de mid-season stijlen, Oplossingen voor de week 7 uitdagingen, of De miljoen dollar boete die Epic Games om deze reden zal betalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *