EA Motive is na het succes van Dead Space Remake actief begonnen aan het Iron Man videospel.

EA Motive is na het succes van Dead Space Remake actief begonnen aan het Iron Man videospel.

Het lijdt geen twijfel dat EA Motive een van de meest getalenteerde studio’s van Electronic Arts is geworden, met Star Wars Squadrons dat al een zeer goede indruk achterlaat, terwijl ze met Dead Space Remake een uitmuntende prestatie hebben geleverd met een van de GOTY van deze 2023.

Wat wordt hun volgende project? Niets meer en niets minder dan een Iron Man spel. Marvel’s legendarische superheld krijgt zijn eigen single player video game voor PC en consoles.

In de afgelopen tien jaar hebben we verschillende videospellen gezien die gebaseerd waren op Tony Stark, maar de meeste waren gebaseerd op de filmtrilogie. Deze keer kijken we naar een gloednieuw avontuur….

Er is weinig bekend over dit Iron Man spel. Een maand geleden vertelden we je dat EA Motive mogelijk Unreal Engine 5 in plaats van Frostbite Engine gebruikt om de titel te ontwikkelen, iets wat niet bevestigd is.

Het goede nieuws is dat de ontwikkeling van Iron Man is al begonnen. EA Motive bevestigde dit in een Q&A op Reddit.

Iron Man is in beweging

In september 2022 kondigde EA Motive in stijl de ontwikkeling van de Iron Man single-player video game aan. Vergeet niet dat een Black Panther en Captain America Eerste Wereldoorlog avontuur ook in de maak is.

Via een officieel Reddit-subforum hebben de jongens van EA Motive dat bevestigd. De ontwikkeling van Iron Man is al begonneneen paar maanden na de aankondiging aan alle media.

In dat subforum onthulden ze ook nieuwe details over Dead Space Remake, zoals een weggegooide quick-turn feature, de toekomst van de horrortitel of hoe lang de ontwikkeling duurde.

Terwijl EA Motive’s Dead Space team een welverdiende vakantie heeft genomen.., is een ander deel van de studio begonnen met de productie van Iron Man. voor PC en consoles.

EA Motive verzekert ons dat “het spel in goede handen is”, hoewel vragen ze ook om geduld van Tony Stark fans.. Iron Man zal waarschijnlijk niet dit jaar klaar zijn, maar misschien wel in 2024.

Op dit moment is bekend dat dit Iron Man videospel in derde persoon zal zijn, het zal verbonden zijn met de UCM en wordt geregisseerd door Olivier Proulxvoormalig producent van Marvel’s Guardians of the Galaxy.

De Iron Man videogame is momenteel in ontwikkeling door EA Motief. Er zijn op dit moment nog geen platforms bevestigd, maar het is zeer waarschijnlijk dat de game in de komende maanden/jaren op de PS5, Xbox X-serie X|S en PC wordt uitgebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *