Joel acteur weet niet of The Last of Us Part 3 in ontwikkeling is, maar zou graag betrokken zijn als dat zo is…

Joel acteur weet niet of The Last of Us Part 3 in ontwikkeling is, maar zou graag betrokken zijn als dat zo is…

De vrijlating van The Last of Us op HBO Max heeft veel buzz gegenereerd rond het videogame vervolg op The Last of Us Part 2. We hebben het de afgelopen weken allemaal gehoord, maar op geen enkel moment hebben we een officiƫle bevestiging gehad van Naughty Dog.

De studio van Neil Druckmann werkt aan multiplayer, een standalone titel die nu al het meest ambitieuze spel in de geschiedenis van het bedrijf is. Velen vragen zich echter af of er The Last of Us Part 3 komt….

Zoals we al besproken hebben, beweert Naughty Dog dat Sony niet aandringt op een vervolg van The Last of Us. Neil Druckmann merkte op: “Als we niet met iets komen, hebben we een krachtig einde met deel 2”.

De acteur van Joel zou tekenen voor The Last of Us Part 3.

We weten dus niets over de plannen van de PlayStation-studio voor een van zijn favoriete saga’s. Zoals noch Troy Baker zelf, de acteur die Joel speelde in de twee spellen. en die over deze kwestie heeft gesproken.

In een interview met Comic Book sprak Baker over de mogelijkheid dat een nieuwe Last of Us in de maak is en was daar heel openhartig over: “Mensen vragen altijd: ‘Komt er een Last of Us vervolg?’

“Ik heb geen idee. Ik heb geen idee. Ik wist niet dat er een deel 2 zou komen.”erkende de acteur. Veel fans hoopten dat er wat olie uit dit interview zou komen, aangezien Baker een sterke band heeft met Naughty Dog, maar de bekende acteur heeft het duidelijk gemaakt.

Baker liet echter de kans niet voorbijgaan om om zijn steun te betuigen aan een theoretische The Last of Us Part 3. Zo kwam de acteur aan boord:

“Als Neil Druckmann een verhaal heeft dat hij wil vertellen en hij wil dat ik er op een of andere manier deel van uitmaak,” zei hij… “Ik ben er, zeven dagen per week en twee keer op zondag. Ik zou hem absoluut volgen.

Er is discussie over de vraag of het verhaal moet worden voortgezet na het einde van The Last of Us Part 2Wat denk je? Wil je meer zien van Ellie en Abby’s verhaal? Voorlopig is het tijd om verder te genieten van de serie van HBO Max.

Als je de vierde aflevering, die net is uitgekomen, al hebt gezien, zijn hier alle verschillen tussen de serie en het spel in The Last of Us episode 4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *