Hoe krijg je de exclusieve Merlijnmantel in Zweinstein Legacy, slechts één dag beschikbaar.

Hoe krijg je de exclusieve Merlijnmantel in Zweinstein Legacy, slechts één dag beschikbaar.

De immense hoeveelheid inhoud in Hogwarts Legacy kan intimiderend zijn, maar omdat het een spel is met zoveel aanpassingsmogelijkheden, is het in deze gevallen het beste om zo veel mogelijk te krijgen en dan te beslissen hoe je tovenaar of heks eruit gaat zien.

Het gewaad is een van de basiskledingstukken van elke student in toverkunst en tovenarij, en in Hogwarts Legacy kun je jezelf uitrusten met een enorme hoeveelheid. Maar er is een heel bijzondere waar Potterheads zeker enthousiast over zullen zijn.

We hebben het over Merlijns mantel of manteleen van de beroemdste tovenaars uit de geschiedenis, is nu helemaal gratis in het spel van Avalanche Software. Wat moet je doen om dit voorwerp te bemachtigen?

Hoe krijg je de exclusieve Merlijnmantel in Zweinstein Legacy, slechts één dag beschikbaar.

Nou, noteer de datum, want… Merlijn’s mantel is een zeer exclusief object. die alleen beschikbaar zal zijn voor een zeer specifieke dag om vrij te spelen in Hogwarts Legacy.

De mantel is een Twitch drop die je kunt krijgen door naar de streams van Avalanche Software op Twitch te kijken. https://www.twitch.tv/avalanchesoftware. Het zal echter alleen in een livestream zijn waar deze laag wordt verspreid. De stroom wordt georganiseerd op 10 februari om 17:00 (Spaanse schiereiland tijd).

Je zult dus met je Twitch-account naar deze livestream moeten kijken als je de tuniek van Merlijn zelf in handen wilt krijgen in het spel dat gebaseerd is op de wereld van Harry Potter.

Dit is de enige manier om dit exclusieve item vrij te spelen, dus mis deze kans niet. Als je klaar wilt zijn voor de komst van magie, zijn hier enkele zeer interessante gidsen.

Hier laten we achter hoe je in Hogwarts Legacy van huis kunt veranderen na het kiezen van de Sorteerhoed of hoe je GRATIS een exclusief masker en tuniek kunt krijgen voor de lancering van Hogwarts Legacy op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog of 11 dingen die ik wou dat ik wist voordat ik Hogwarts Legacy speelde. Wat vind je van het spel dat zich afspeelt in het universum van Hogwarts? Harry Potter?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *