Hoe open je de deuren met cijfers in Hogwarts Legacy: alles over de rekenpoorten

Hoe open je de deuren met cijfers in Hogwarts Legacy: alles over de rekenpoorten

Hogwarts Legacy verzamelobjecten en nevenactiviteiten stromen binnen in de kasteel. De kans om veel speciale voorwerpen te krijgen door deze missies op te lossen is groot, dus je zult zeker geïnteresseerd zijn in het overwinnen van enkele van deze uitdagingen.

De puzzels hebben hun afspraak ook niet gemist met Hogwarts Legacy. Vandaag gaan we het hebben over één in het bijzonder, de deuren van het rekeneneen puzzel die in verschillende delen van het spel voorkomt en ons aanspoort een raadsel op te lossen met behulp van getallen en combinaties van symbolen.

Om deze deuren te openen en de voorwerpen erin te krijgen, moeten we eerst de sleutel kennen. In deze gids vertellen we je hoe je deze deuren kunt openen, en aarzel niet om onze verklarende video te bekijken!

Hoe open je de deuren met cijfers in Hogwarts Legacy: alles over rekenkundige deuren

De oplossing van deze puzzels is gebaseerd op wiskunde, maar om het antwoord te weten krijg je eerst de erfenis van Zweinstein. Bij de Zweinstein Bibliotheek Bijgebouw kom je bij een deur die leidt naar de Rekenles.

Daarnaast ziet u een met het nummer van elk dierlijk symbool op deze deuren.. Met dit in gedachten, zult u elke puzzel in de spel. Hier is de lijst voor het geval je hem niet bij de hand hebt:

Dus, met die combinatie opgeschreven, hoef je alleen maar de verschillende symbolen te berekenen en te draaien om uiteindelijk het centrale resultaat van elke deur op te tellen.. Je moet gewoon een beetje nadenken.

Om precies te zijn, alle rekendeuren zijn in Zweinstein Castle. Dit zijn de 12 locatiesIn de centrale gang tussen de balken, in het rekenlokaal, in de centrale hal, in de grote galerij, in het betoveringslokaal, in de Ravenklauwentoren, in de grote trap, in de zandlopers, in de faculteitstoren, in de grote eetzaal en in de noordelijke hal.

En zo gaan deze magische deuren open. Veel unieke beloningen wachten op je bij het oplossen van deze puzzels. En zo kun je in het spel herinneringen ophalen aan die goeie ouwe Buckbeak. Als je klaar wilt zijn voor de komst van magie, is hier een reeks zeer interessante gidsen.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe krijg je een GRATIS exclusief masker en gewaad voor de lancering van Hogwarts Legacy op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *