Forspoken directeur kondigt grote update binnenkort aan met visuele en gameplay verbeteringen op zowel PS5 als PC

Forspoken directeur kondigt grote update binnenkort aan met visuele en gameplay verbeteringen op zowel PS5 als PC

Het valt niet te ontkennen dat Forspoken was een van de meest verwachte spellen voor 2023. Hoewel het spel zeker niet slecht is (in feite gaven we het een 80 in onze recensie), is het waar dat het niet het geweldige spel was dat velen verwachtten om het jaar te openen.

Maar Forspoken kan dat nog oplossen. Voorbeelden zoals Cyberpunk 2077, No Man’s Sky of Fallout 76 weerklinken in de kantoren van Luminous Productions, dat werkt al aan updates voor de titel.

Terwijl we op PS5 praten over gameplay en structurele problemen van de titel zelf, vinden we op PC een slecht geoptimaliseerde versie, ondanks het feit dat het veeleisend is als de hel.

Luminous Productions wil dat Forspoken uit deze situatie komt, door hard werken en constante updates. Daarom, hebben al de eerste grote patch aangekondigd voor PS5 en PC.

Via een officieel communiqué, directeur Takeshi Aramaki belooft groot nieuws voor Forspokendie zal komen in de vorm van een nieuwe patch.

Forspoken zoekt verlossing

Om te beginnen bedankt de regisseur van Forspoken de spelers voor het vertrouwen in zijn werk, evenals degenen die genieten van het magische rijk van het spannende verhaal van Athia en Frey.

Luminous Productions heeft echter geluisterd naar alle kritiek op het spel, en is al bezig om alle fouten te corrigeren. Met andere woorden, Forspoken is op zoek naar verlossing, en de reactie is eerder dan verwacht..

Het doel dat Aramaki en zijn team zich hebben gesteld is om prestaties en stabiliteit verbeteren van Forspoken, zowel op PS5 als PC (de versie met de meeste problemen).

We doen er alles aan om van Forspoken een zo plezierig mogelijke ervaring te maken en zullen zo snel mogelijk een update geven over de timing van de volgende patch.”, zegt de titeldirecteur.

We hebben het niet alleen over configuratie-instellingen, maar ook over visuele verbeteringen, bugfixes en andere nieuwe functies.. Er wordt gezocht naar een betere ervaring voor Forspoken.

Het idee is ook om de levensduur van Forspoken te verlengen, door nieuwe spelfuncties toe te voegen en enkele aspecten die de spelers niet hebben overtuigd…. Het is min of meer een “laagje verf” dat veel van de problemen van het spel zou kunnen oplossen.

Dit is goed nieuws, want het laat zien dat Luminous Productions en Square Enix zich volledig inzetten voor Forspoken. Meer updates volgen in de toekomst op zowel PS5 als PC.

In aanvulling op deze update, Luminous Productions heeft de eerste DLC voor Forspoken al bevestigd, getiteld In Tanta We Trust…die ergens deze zomer beschikbaar zal zijn.

Forspoken is het eerste AAA-spel dat we dit jaar 2023 hebben gezien. Het is vanaf 24 januari beschikbaar op PlayStation 5 en PC (Steam en Epic Games Store), terwijl De Xbox Series X|S-versie zou in januari 2025 kunnen verschijnen.wanneer de PlayStation exclusiviteit afloopt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *