Zwangerschap drijft Rihanna om terug te keren naar het podium

Zwangerschap drijft Rihanna om terug te keren naar het podium

Zangeres Rihanna, de gastrol dit jaar voor de Super Bowl halftime show, heeft ervoor gezorgd dat het moederschap haar de kracht heeft gegeven om deel te nemen aan zo’n intimiderend scenario. Moeder zijn heeft haar laten zien dat ze in staat is om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, ondanks dat ze zes jaar niet heeft geacteerd.

Rihanna heeft ook verzekerd dat het voor haar belangrijk is om op een van de belangrijkste podia ter wereld te laten zien dat een zwarte vrouw uit een land als Barbados zo ver kan komen. “Ik vertegenwoordig immigranten uit mijn land, zwarte vrouwen van over de hele wereld. Het is belangrijk dat mensen zien dat er mogelijkheden zijn en het is een eer voor mij om dit jaar deel uit te maken van de show.”

In 2018 sloeg Rihanna het aanbod om deel uit te maken van de show af die vandaag leidt ter ondersteuning van de Afro-Amerikaanse gemeenschap in solidariteit met speler Colin Kaepernick van de San Francisco 49ers. De speler werd in 2016 uit zijn team verbannen nadat hij had geprotesteerd tegen racistisch onrecht en politiegeweld.

Deze keer heeft Rihanna geaccepteerd en, zoals ze uitlegt, is ze erg gefocust op het repeteren voor deze show., naast het erkennen dat ze erg strikt is met details. “Ik ben erg bazig en kan irritant zijn voor de mensen om me heen”, bekent de zangeres, maar ze rechtvaardigt het, want als de show slaagt of mislukt, is het haar naam die ervoor zorgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *