Nacon kondigt nieuwe stream aan op 9 maart met nieuws over Lord of the Rings Gollum, Robocop Rogue City en andere 2023-games

Nacon kondigt nieuwe stream aan op 9 maart met nieuws over Lord of the Rings Gollum, Robocop Rogue City en andere 2023-games

Het jaar 2023 brengt ons veel vreugde, met grote releases als Hogwarts Legacy en Dead Space Remake, en een paar verrassingen als Hi-Fi Rush. En let op, het eerste grote evenement is al bevestigd: een Nintendo Direct (lees hier hoe je die kunt bekijken).

Dit zal niet het enige gaming evenement zijn deze week, want uitgever Nacon heeft bevestigd dat de volgende 9 maartis het de beurt aan de Nacon Connect stream.

Dit wordt de eerste Nacon Connect van 2023, die zal een volledig overzicht geven van de belangrijkste spellen van de uitgever. voor de komende maanden op PlayStation, Xbox, Switch, pc en mobiel.

Filmliefhebbers moeten ook aanwezig zijn… The Lord of the Rings en Robocop zullen nieuwe videogame releases tonen, met dank aan Nacon.

Nacon Connect 2023 wordt gehouden op 9 maart, vanaf 19.00 uur Spaanse schiereilandtijd.en is live en gratis te volgen.

Nacon Connect 2023: schema, wedstrijden en hoe live te kijken

Nacon Connect wordt een digitale uitzending waarvan de duur nog niet bekend is, maar het schema voor 9 maart is al wel bekend: zal live beschikbaar zijn vanaf 19:00 Spaanse tijd..

Gelukkig wordt het evenement gratis gestreamd op Nacons YouTube- en Twitch-kanalen. Vergeet niet dat de stream een paar seconden vooruit is op Twitch.

Welke spellen zullen deel uitmaken van Nacon Connect 2023? Welnu, als hoogtepunt van het menu zal The Lord of the Rings Gollum nieuwe releases vertonen, nadat enkele maanden geleden nog uitstel was aangekondigd. We zullen moeten wachten op het volgende fiscale jaar (1 april 2023 tot 31 maart 2024). om ervan te genieten.

Aan de andere kant komt er ook Robocop: Rogue City, actiespel van Teyon (Terminator Resistance) gebaseerd op de sci-fi film saga, en vooral op Paul Verhoeven’s klassieker.

Op een tweede niveau zal Nacon Connect 2023 ook nieuwe details tonen van spellen zoals. Gans of Sherwood, Ravenswatch, TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 en andere sport- of simulatiespellen.

Dit alles zal deel uitmaken van een zeer dynamisch evenement, vol nieuws, dat ons ”veel informatie geeft over de komende games” van de uitgever Nacon.

Naar welke Nacon wedstrijd kijk je het meest uit? Vergeet niet dat de Nacon Connect 2023 begint op 9 maart, vanaf 19:00 uur Spaanse tijd op Twitch en YouTube. En later vanavond kunnen we een nieuwe Nintendo Direct 40 minuten lang.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *