Pikmin 4 kondigt releasedatum aan en introduceert nieuwe Pikmin, huisdier en andere nieuwe functies

Pikmin 4 kondigt releasedatum aan en introduceert nieuwe Pikmin, huisdier en andere nieuwe functies

Pikmin 4 was de openingsact in de Nintendo Direct van vanavond, waarin wat nieuwtjes werden getoond voor de Nintendo Switch-release, die nu een releasedatum heeft na de verrassingsaankondiging vorig jaar.

U kunt de trailer hieronder bekijken, maar we kregen onder andere te zien een nieuw type ijs-Pikmindie de vijanden bevriezen waar we ze op gooien, wat nieuwe tactische mogelijkheden biedt.

Maar wie heeft de harten gestolen van de kijkers van de nieuwe Pikmin 4 trailer van de eerste Nintendo Direct van 2023 was niets minder dan een nieuw hondachtig huisdier.

Onder andere hebben we gezien dat we in staat zullen zijn om het vernietigen van elementen van het milieudoor omgevingselementen, zoals muren, of vijanden te vernietigen door onze rode Pikmin naar hen te gooien (en in sommige gevallen, met de gebruikelijke vereiste om een bepaald aantal Pikmins te hebben).

Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om voorwerpen zoals een verrekijker mee te nemen naar ons schip, wat een van de verzamelobjecten van het spel zal zijn…

De trailer toont enkele zeer kleurrijke en levendige omgevingen, waarin alles wijst op een soort dag-nachtcyclus, waarin vijanden gevaarlijker worden, Dying Light-stijl, naarmate het licht valt.

Dat was het einde van de trailer, en een waarschuwing voor wat komen gaat, want er is veel te onthullen in de komende maanden… Het beste nieuws is dat het al een releasedatum heeft: 21 juli 2023. We hebben dus een “summer blockbuster” op Nintendo Switch.

Als je meer wilt weten, kun je onze Nintendo Direct recap lezen, evenals het laatste nieuws over Zelda Tears of the Kingdom of de aanstaande komst van Game Boy en Game Boy Advance op Nintendo Switch Online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *