Dualsense heeft een beperkte editie van Hogwarts Legacy, maar word niet verliefd want je zult het niet in Spanje kunnen krijgen.

Dualsense heeft een beperkte editie van Hogwarts Legacy, maar word niet verliefd want je zult het niet in Spanje kunnen krijgen.

De magie is aangekomen op onze consoles en PC. Eindelijk, na lang wachten, is Hogwarts Legacy in alle edities te koop. Nou ja, in ieder geval op PS5, Xbox Series X|S en PC, want je weet al dat de PS4, Xbox One en Nintendo Switch versies later komen.

Het is mogelijk dat je al alles hebt wat je nodig hebt om te spelen… Hogwarts Legacy. Als je het ook op de PS5 doet, vergeet dan niet dat er een exclusieve missie is en dat je DualSense haptische functies krijgt.

We hebben goed (en tegelijkertijd slecht) nieuws voor je. Wist je dat er een Hogwarts Legacy DualSense controller bestaat? Het is een echt wonder, en ziet eruit als iets van de machtigste tovenaar van Zweinstein.

Dit is niet de eerste keer dat we een gethematiseerde DualSense zien. De indrukwekkende DualSense Edge (de PS5 Pro controller) is onlangs uitgebracht, maar in het verleden hebben we er bijvoorbeeld een gezien die geïnspireerd is op God of War Ragnarok.

Het probleem is dat deze magische DualSense is niet beschikbaar in Spanje (noch in de rest van Europa), aangezien het exclusief is voor Britse en Amerikaanse spelers.

Een DualSense magie in elke zin van het woord.

Met de Revelio-spreuk hebben we een echt juweeltje ontdekt om de erfenis van Zweinstein optimaal te openen. Niet meer en niet minder dan samen met een prachtige Dualsense gebaseerd op het Harry Potter spel.

Warner, PlayStation en Avalanche Software kondig aan een prachtige PS5 controller met Hogwarts Legacy thema, die u kunt zien in de volgende tweet. Wees voorzichtig, wees niet verliefd…

We weten dat het een schoonheid is, maar helaas zal het niet beschikbaar zijn in Spanje of andere Europese landen. Het is een product exclusief voor de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Waarom? Eigenlijk omdat het alleen beschikbaar is via het PlayStation Direct-programma. Deze webdienst is nog niet aangekomen in het Verenigd Koninkrijk, en als u op de link klikt, krijgt u een foutmelding.

Onnodig te zeggen dat het een van de mooiste Dualsense controllers is die we hebben gezien. Hij is vanaf vandaag, 10 februari, verkrijgbaar via de PlayStation Direct-website.

Onder een rijke zwarte kleur bevinden zich twee gouden strepen (├ę├ęn aan elke kant), met een artistieke afbeelding van Zweinstein in het centrale paneel. van de Dualsense. Het is zo mooi dat het lijkt alsof het op een gegeven moment gaat spreken (en dat zou ons niet verbazen).

Bovendien is deze Hogwarts Legacy Dualsense een gelimiteerde editie, dus hij zal zeker in de eerste paar uur uitverkocht zijn. Het zal vandaag vanaf 11:00 CET in de verkoop gaan..

Speel jij Hogwarts Legacy? In dat geval raden we je aan deze gidsen te lezen: Merlijns beproevingen en hoe ze te overwinnen, Hoe de Alohomora spreuk te krijgen, Hoe slecht te zijn en welke gevolgen dat heeft, of Hoe de sleutels van Daedalus te vinden.

Hogwarts Legacy, een van de meest verwachte spellen van de afgelopen jaren, is nu verkrijgbaar in de winkels. Vergeet niet dat dit de versies zijn van PS5, Xbox Series X|S en PCHet spel komt pas op 4 april uit op PS4 en One, terwijl het op 25 juli op Nintendo Switch komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *