Play Madrid Ceaje Pro Experience 2023 heeft nu een datum en tickets beschikbaar: kom meer te weten over het volgende face-to-face gaming event

Play Madrid Ceaje Pro Experience 2023 heeft nu een datum en tickets beschikbaar: kom meer te weten over het volgende face-to-face gaming event

Een nieuwe editie staat op het punt zijn deuren te openen. Volgende maand zal het Madrid Ceaje Pro Experience 2023 spelen en alle details over dit evenement gericht op de wereld van videogames zijn al vrijgegeven.

Voor wie het niet weet, Play Madrid Ceaje Pro Experience 2023 is een digitale beurs waar de wereld van gaming, eSports, teams, clubs en streamers van allerlei pluimage aan deelnemen.en honderden bezoekers die drie dagen willen genieten van activiteiten die verband houden met datgene waar zij het meest gepassioneerd over zijn.

Play Madrid Ceaje Pro Experience 2023 is terug

In samenwerking met CAM en de gemeenteraad van Madrid, Play Madrid Ceaje Pro Experience 2023 vindt plaats op 3, 4 en 5 maart in LA NAVE.de locatie in Madrid. Tijdens deze drie dagen kunt u veel beleven.

Het volgende is reeds bevestigd 14 zones en meer dan 300 inhouden en activiteiten waar ook influencers en allerlei soorten content creators zullen deelnemen, evenals prominente leden gerelateerd aan eSports, evenals bedrijven, distributeurs en ontwikkelaars zoals Meta, Sony PlayStation, Activision-Blizzard en meer..

Tijdens het weekend is er in LA NAVE van alles te doen, zoals genieten van formule 1-simulatoren, virtual reality van dichtbij beleven, activiteiten in verband met robotica en drones en nog veel meer.

Tickets voor de Play Madrid Ceaje Pro Experience 2023 zijn nu verkrijgbaar op de officiële website voor een prijs van €6,00 (+ €1,50 g.d.) per dag en met de optie om 2 of 3 dagkaarten te kopen voor respectievelijk €10,50 en €16,50.

Zoals gezegd zullen er veel activiteiten plaatsvinden, waaronder toernooien Call of Duty, Valorant, FIFA 23 of Fortnite toernooien. Bovendien krijg je de kans om de gokindustrie van binnenuit te bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *