Hollow Knight Silksong-fans krijgen een nieuwe dosis hoop met het laatste bericht van een speltester

Hollow Knight Silksong-fans krijgen een nieuwe dosis hoop met het laatste bericht van een speltester

Hollow Knight Zijdezang bestaat. Het spel dat fungeert als een vervolg op het briljante werk van Team Cherry is nog steeds in ontwikkeling omdat de fans blijven eisen dat er iets, wat dan ook, wordt getoond. Hun pleidooien zijn onbeantwoord gebleven in de afgelopen Nintendo Direct.

Deze nieuwe moker is echter niet zo moeilijk als je bedenkt dat veel gamers al holle hulzen zijn zonder veel houvast. Toch is er altijd iets om voor te vechten, en er is weer reden tot hoop voor Hollow Knight Silksong.

Afgezien van het feit dat gezegd is dat het spel komt in 2023a nieuw bericht van het ontwikkelingsteam heeft de stemming weer wat opgekrikt (ook niet erg, maar nu is elk klein detail voldoende).

Een kleine boodschap van hoop door Hollow Knight Silksong

De leider van het Hollow Knight Silksong testteam heeft zich uitgesproken. via Discord, nadat veel fans in het verleden opnieuw werden bekritiseerd om de afwezigheid van de titel. Nintendo Direct.

Betrouwbare Graig, geverifieerde gebruiker en playtester voor Team Cherry stuurde een kleine boodschap van hoop naar de gemeenschap en moedigde iedereen aan om uit te blijven kijken naar de tweede aflevering. metroidvania met Hornet aan het roer.

Ik voel met jullie allemaal mee, ik wil echt dat dit spel zo snel mogelijk uitkomt en wij, de testers, werken hard om het jullie te bezorgen, evenals Team Cherry natuurlijk. Het zal komen en het is een glorieus spel dat het wachten waard is. Ik hou van jullie allemaal.

Dit heeft velen doen geloven dat de ontwikkeling goed verloopt (ondanks de vertragingen), want als er testers bij betrokken zijn, wordt het werk van Team Cherry al getest door een goed team. Laten we hopen dat het zo snel mogelijk aankomt.

Vorige week waren er enkele nieuwtjes in verband met Hollow Knight Silksong. In feite meldden we dat Team Cherry verschillende handelsmerken met “Fearless Fox” registreerde, wat geruchten uit de gemeenschap opriep.

Terwijl we nog steeds wachten, heeft deze Hollow Knight LEGO set een enorme hoeveelheid steun gekregen en zou een realiteit kunnen worden als het bedrijf het groene licht geeft. Komt hij eerder dan Hollow Knight Silksong?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *