Hoe los je de drie geheimen van Zweinstein op in Hogwarts Legacy (Exploration Challenge)

Hoe los je de drie geheimen van Zweinstein op in Hogwarts Legacy (Exploration Challenge)

Zonder twijfel is Kasteel Zweinstein een magische plek vol met dingen om te zien. De essentie van Hogwarts Legacy rust op deze unieke locatie. Maar we weten dat velen geïntimideerd zijn en misschien zelfs bepaalde details over het hoofd zien.

Een van de verborgen uitdagingen van Hogwarts Legacy laat weinig informatie achter voor spelers, dus hier helpen we je om voltooi de drie geheimen en krijg een paar extra beloningen.

Hoe los je de drie geheimen van Hogwarts op in Hogwarts Legacy (verkenningsuitdaging).

De eerste van de geheimen is op de brug die je op de foto ziet. U kunt het gemakkelijk bereiken vanuit de centrale hal, vlakbij de dependance van de bibliotheek. Er is maar één vereiste als je het wilt oplossen.

Je moet de spreuk hebben Brand en als je het eenmaal hebt moet je naar de plaquette op de grond kijken en de symbolen van de vier fakkels op de brug matchen met die op de plaquette.

Het tweede geheim Is op de binnenplaats van de klokkentoren, in de zuidelijke vleugel. Om deze uitdaging op te lossen heb je de volgende spreuken nodig Alohomora y Arrestatie Momentum. Het is tijd om de uitdaging aan te gaan:

Ga hiervoor vanaf de binnenplaats van de klokkentoren naar enkele deuren en ga dan een trap op. Zowel op de binnenplaats als boven in de toren zie je vier deuren met symbolen erop.

Om ze te openen gebruik je de Arresto Momentum spreuk net als de klokslinger over het symbool op de deur die je wilt openen gaat. Als je ze alle vier opent, is het geheim opgelost.

Het derde geheim bevindt zich in het kantoor van de directeur. Om binnen te komen zul je naar binnen moeten sluipen. Als u er eenmaal in bent, moet u linksaf slaan om het meest besloten deel van het gebied te bereiken.

Hier vindt u de inlaatsleutel die je moet verzamelen. Als je het eenmaal hebt, ga je buiten de trap af door de gang naar een paar grote zwarte deuren aan het einde. Het laatste geheim van Zweinstein wacht achter hen.

We hopen dat deze informatie je heeft geholpen en hier zijn nog wat extra gidsen die erg interessant voor je zullen zijn om het maximale uit het spel te blijven halen.

Hier laten we je achter met hoe je van huis kunt veranderen in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed of hoe je een GRATIS exclusief masker en tuniek kunt krijgen voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *