Elle Fanning vindt Death Stranding 2 ”er nu al geweldig uitzien”, ook al is er nog veel werk te doen, zegt Hideo Kojima

Elle Fanning vindt Death Stranding 2 ”er nu al geweldig uitzien”, ook al is er nog veel werk te doen, zegt Hideo Kojima

Het klopt dat we een intens 2023 voor de boeg hebben, maar we kunnen zelfs al praten over een aankomend 2024 vol grote releases. Een daarvan is Death Stranding 2, een van de lopende projecten van Hideo Kojima en zijn team bij Kojima Productions.

Je dacht dat Death Stranding een surrealistisch spel was? Nou, wacht maar tot je het vervolg ziet, dat ook gebruik zal maken van nieuwe animatie- en CGI-technieken om ons allemaal met open mond achter te laten.

Er is niet veel bekend over Death Stranding 2hoewel we weten dat er een sterrencast in zal zitten: Norman Reedus, Lea Seydoux, Shiori Kutsuna, Troy Baker en Elle Fanning maken allemaal deel uit van de titel.

En juist Elle Fanning heeft over het spel gesproken op de podcast Brain Structure, waarin Hideo Kojima samenkomt met de verschillende acteurs van Death Stranding 2.

Ondanks het feit dat het spel niet dit jaar uitkomt (alles wijst naar 2024), Elle Fanning vindt Death Stranding 2 er al geweldig uitzien en er is weinig ruimte voor verbetering…iets waar Hideo Kojima het niet mee eens is.

Kojima zoekt perfectie

Hideo Kojima is altijd een liefhebber van details geweest. We zagen dit in de Metal Gear Solid saga, en met Death Stranding beseften we dat hij een stap verder wil gaan in het technologische aspect van videogames.

Met Death Stranding 2 wil het Japanse genie ons sprakeloos achterlaten dankzij een nieuwe CGI rendering techniek, om fotorealistische cinematics te bereiken die baanbrekend zijn in de industrie.

Op de Brain Structure podcast (die je kunt beluisteren op Spotify), Kojima ontmoet Elle Fanning om te praten over haar rol in Death Stranding 2, en over het gebruik van nieuwe animatie- en motion capture-technieken.

Ik kan momenteel niet te veel onthullen. Maar deze keer hebben we een nieuwe technologie gebruikt, dus ik denk dat het scannen een beetje moeilijk was, maar Elle had er plezier in.”, verzekert Kojima.

Elle Fanning daarentegen gelooft dat Death Stranding 2 al in een optimale staat is, en is snel om erop te wijzen dat het perfect is. En toch zal het pas volgend jaar klaar zijn.

Hij praat ook over Kojima’s meer perfectionistische kant, die geeft nooit dingen op en wil alle regelingen doorbreken. met zijn werk. Fanning zegt dat hij het soms niet helemaal snapt (op een goede manier).

Kojima zegt altijd ‘dit is nog niet af, het zal er helemaal niet zo uitzien’. Maar dan kijk ik ernaar en zeg, ‘het ziet er geweldig uit’. Maar in zijn hoofd is het ‘Oh mijn God, het wordt zoveel beter, kijk er nu niet eens naar.”,” zegt de actrice.

Het goede nieuws is dat Fanning, ondanks dat ze er al geweldig uitziet, ons verzekert dat Death Stranding 2 gaat een stuk beter worden in deze maanden van ontwikkeling.. En dat is altijd goed nieuws.

Het ziet er al zo uitstekend uit, het ziet er zo echt uit… maar ik weet dat het nog veel beter gaat worden.”, zegt de actrice nadrukkelijk. Dit maakt onze hype alleen maar groter, in de aanloop naar een van de meest verwachte PS5 exclusives van deze generatie.

Death Stranding 2 is een van de meest veelbelovende games voor 2024. Het is in ontwikkeling door Hideo Kojima en zijn team Kojima Productions exclusief voor PS5en alles wijst erop dat het in 2019 nog beter zal zijn dan het originele spel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *