Hoe kom je snel in Hogwarts Legacy en wat is het maximum level?

Hoe kom je snel in Hogwarts Legacy en wat is het maximum level?

Hogwarts Legacy is een verstandige mix tussen RPG en open-wereld actie-avonturen spel. Een formule die we al vaak hebben gezien bij AAA-games, maar nog nooit op deze manier toegepast op de wereld van Harry Potter.

In Hogwarts Legacy is levelen een must om verder te komen in het hoofdverhaal. In feite is het maximale niveau waartoe we ons personage kunnen laten levelen (voorlopig) bijna gelijk aan de laatste queeste van het hoofdverhaal.

Wat is het maximale niveau in Hogwarts Legacy?

Het maximum level van Hogwarts Legacy, de “leval cap”, is level 40. Je kunt niet hoger levelen, althans in de huidige versie van het spel (we zullen zien of ze later DLC maken).

Weten welk niveau je hebt is een goede manier om daar achter te komen. hoe je het doet in de geschiedenisDe laatste missie van het spel kan alleen worden gespeeld als je level 37 bent. Daarna is het niet al te moeilijk om nog drie levels hoger te komen, als je een van de achievements/trofeeën wilt halen die nodig zijn voor het platina.

Hoe je snel een level omhoog gaat

Zoals in alle RPG’s ga je in level omhoog door het voltooien van hoofdmissies, zijmissies of het verslaan van vijanden.

Er zijn echter een paar manieren om EXP te verdienen in Hogwarts Legacy die het vermelden waard zijn – uitdagingen.

Een daarvan is het voltooien van de Veldgidsen, een “leerboek” wat het excuus is dat Avalanche Software heeft bedacht zodat wij (leerlingen die in het vijfde jaar aan Zweinstein beginnen) onze kennis van magie snel kunnen inhalen.

Er zijn andere soorten uitdagingen, zoals Verkenning (krijg alle collectibles) en Combat.

Ook de Strijdarena (er zijn er twee in het spel, en een derde exclusief voor de deluxe versie, waar je zonder angst de onvergeeflijke vloeken kunt uitproberen) kun je ook snel EXP winnen.

De Herenhuis maakt geen deel uit van de hoofdactie, maar het is een subgame die de moeite waard is om een paar uur aan te besteden, al was het maar om de bijbehorende uitdagingen in de Menesterszaal te voltooien.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe krijg je een GRATIS exclusief masker en gewaad voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

We hebben je ook verteld hoe je de Alohomora-spreuk krijgt, Merlijns beproevingen in Zweinsveld, hoe je slecht kunt zijn in Zweinsveld en wat de gevolgen zijn, en of je de gemeenschappelijke ruimtes van de andere huizen kunt betreden.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt, hoe je de nijlpaard krijgt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *