Hoe krijg je een gratis FIFA 23 Future Star kaart met rating 86

Hoe krijg je een gratis FIFA 23 Future Star kaart met rating 86

Waarschijnlijk is een van de bronzen kaarten die je in je FIFA 23 Ultimate Team club hebt, automatisch veranderd in een speciale kaart en had je dat niet door.

In de laatste paar uur schijnt er een truc te werken waardoor we een nieuwe kaart helemaal gratis kunnen krijgen toekomstige ster voor FIFA 23 Ultimate Teamen niet minder dan rating 86.

Het moet gezegd worden, afhankelijk van wanneer je dit nieuws leest, dat het waarschijnlijk is dat deze mislukking van FIFA 23 Ultimate Team is niet meer speelbaar, maar we laten het je weten voor het geval er nog tijd is.

In principe gaat het om een bronzen kaart van Real Madrid-speler Iker Bravo, die automatisch verandert in een toekomstige sterrenkaart voor FIFA 23 Ultimate Team.

Hoe krijg je een gratis FIFA 23 Future Star kaart met rating 86.

Zoals het enige tijd geleden gebeurde met een kaart van Eriksen die zijn gouden kaart automatisch veranderde in een veel krachtiger kaart, is het nu gebeurd met de bronzen kaart van Real Madrid’s Iker Bravo.

De fout is zo simpel dat als je Iker Bravo bij je club hebt, hij automatisch zou zijn getransformeerd tot een toekomstige ster, met een veel hoger gewaardeerde kaart.

Dus als je de bronzen kaart van Bravo krijgt en hem toevoegt aan je club, is het waarschijnlijk dat als de bug nog aanwezig is, je automatisch wordt opgewaardeerd naar de toekomstige sterrenkaart van Iker bravo, die een rating van 86 heeft.

De kaart is zeker spectaculair, want hij valt niet alleen op met die 86, maar ook 89 in tempo, een 87 in schieten en een 85 in dribbelen.

Het is waarschijnlijk dat het ontwikkelingsteam deze bug op zeer korte termijn zal oplossen, dus tenzij je Iker bravo in je team had, zal het waarschijnlijk niet meer voor je werken.

Speel je FIFA 23? In dat geval raden we je aan eens te kijken naar deze gidsen op Hobby Consolas: De 100 beste spelers van het FIFA WK 2022, Het beste startpakket voor Ultimate Team, Hoe maak je doelpunten uit een hoekschop, of Hoe maak je het meest getrukeerde schot in het spel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *