Geef je PS5 een vleugje kleur met officiële PS5 covers – ze zijn allemaal in de aanbieding!

Geef je PS5 een vleugje kleur met officiële PS5 covers – ze zijn allemaal in de aanbieding!

Nu de PS5 voorraad is stabiel en is zeer gemakkelijk koop een PS5Als je de jouwe al hebt of op het punt staat hem te onthullen in je woon- of slaapkamer, vergezeld van een goede TV. Maar misschien lijkt het wit van de console u wat gewoontjes en wilt u er een vleugje kleur aan geven.

Als dit uw geval is, heeft u geluk: alle officiële covers voor de PS5 zijn te koop bij Media Markt, zowel voor de standaardversie als voor de digitale versie, zodat je kleuren hebt om uit te kiezen, en dat alles voor een historisch lage prijs!

Op Amazon is er ook een in de aanbieding, namelijk de Cosmic Red covers voor PS5 digitaal voor 29 euro. Maar, zonder twijfel, is Media Markt waar je alle opties hebt om de jouwe te krijgen in de kleur die je verkiest, behalve de Starlight Blue kleur voor de standaard editie.

Dus met vijf verschillende covers om je PS5 aan te passen die Sony aanbiedt voor de standaard en digitale consoles, passend bij de gelijknamige DualSense controllers. Uiteraard komen de covers voor de standaard editie van de console met sleuf voor schijfstationterwijl die voor de PS5 digitale console dat niet doen. Dat is logisch.

Met deze officiële koffers kunt u…uw ontwerp setup met een frisse, stedelijke esthetiek door de consolehoezen te voorzien van micropatronen van iconische PlayStation-vormen. En er zijn vijf kleuren die het best bij elkaar passen.

Ook deze door PlayStation vervaardigde consolehoezen voor PS5 zijn ontworpen om het kwaliteitsniveau te leveren dat u kent en vertrouwt. En om te installeren Verwijder gewoon de originele witte consolekappen en plaats de nieuwe kappen..

Profiteer van het feit dat alle officiële PS5-covers bij Media Markt in alle versies afgeprijsd zijn en pas je console aan zoals jij dat wilt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *