Universitatea Craiova versloeg CFR Cluj! Tweede nederlaag op rij voor het kampioenschap. Dan Petrescu: “Je kunt de titel niet pakken als je 7 wedstrijden verliest”

Universitatea Craiova heeft CFR Cluj met 2-0 verslagen in een wedstrijd van de 25e ronde van de Superleague. Beide doelpunten voor de Olteni werden gescoord door Andrei Ivan, in de 67e en 86e minuut.

CFR Cluj heeft zijn tweede opeenvolgende nederlaag in het kampioenschap geleden, na een 0-1 nederlaag tegen FCSB.

In de 18e minuut van de wedstrijd scoorde CFR via Deac, maar scheidsrechter Marcel Bîrsan keurde het doelpunt af wegens buitenspel.

Universitatea Craiova heeft CFR Cluj verslagen. Dan Petrescu: “Je kunt de titel niet pakken als je 7 wedstrijden verliest”

Universitatea Craiova heeft 44 punten en staat vijfde in de Superliga, samen met FCSB, terwijl CFR Cluj tweede staat met 50 punten.

Voor de Ardeleni volgt donderdag de wedstrijd tegen Lazio in het eerste been van de Conference League laatste 16.

“We begonnen goed, we maakten zelfs een doelpunt, penaltyfase, toen kwam Craiova terug. In de tweede helft, verward spel, toen was het ons cadeau, maar we kunnen niets veranderen. Toen was er een afgeketst doelpunt, de muur brak. Craiova’s bank kwam goed binnen. We lijden onze tweede nederlaag op rij, maar we hebben dit al eerder meegemaakt.

Mijn spelers voldeden ook niet aan de verwachtingen, dus misschien ben ik medeschuldig. Maar ze moeten meer geven.

Ik maak me overal zorgen over, dat we doelpunten maken, niet dat we dat niet doen. Je kunt de titel niet pakken als je zeven wedstrijden verliest. Het is moeilijk om een claim te hebben als we verliezen. De verdediging is niet meer wat het geweest is, dat kun je zien. In andere jaren verloren we niet zo en maakten we niet zoveel goals.

We hebben ook Europa en de Roemeense beker, dus het is duidelijk dat we een analyse moeten maken.

Als we spelen zoals vandaag, verliezen we zeker van Lazio. We moeten beter en agressiever zijn in Rome. Ik weet niet of ik veranderingen zal aanbrengen, ik wil er niet te veel over praten, maar ik zal het heel zorgvuldig moeten analyseren”, vertelde Dan Petrescu aan Digisport.