Hoe je snel een level omhoog gaat in Hogwarts Legacy in the Dark Arts gevechtsarena’s

Hoe je snel een level omhoog gaat in Hogwarts Legacy in the Dark Arts gevechtsarena’s

Hogwarts Legacy is een open-wereld actie-RPG en als zodanig moedigt het level- en progressiesysteem ons aan om ervaring opdoen om verder te verbeteren. Natuurlijk zijn er binnen het spel manieren om te groeien.

De spelers van Hogwarts Legacy zijn de titel al volop aan het uitbuiten en daarom is er een heel interessante truc ontdekt als je snel een level omhoog wilt in het spel. spel. Dit is waar het om gaat:

Hoe je snel een level stijgt in Hogwarts Legacy in the Dark Arts gevechtsarena’s.

Het eerste wat je moet doen is toegang krijgen tot een van de duistere gevechtsarena’s.uiteraard. Er is er een ten noorden van Zweinstein en om die vrij te spelen moet je tot 10 verschillende schepen bij de ingang vernietigen.

Als je dat gedaan hebt, moet je deelnemen aan deze activiteit waarbij je golven van vijanden verslaan. Elk geeft je een goede hoeveelheid EXP-punten, maar vereist een goed vaardigheidsniveau en beschikbare spreuken.

Maar hier is de sleutel tot dit alles. Ervaring opdoen en snel in level stijgen met de gevechtsarena’s is uiterst gemakkelijk, want het spel houdt geen rekening met de moeilijkheidsgraaddus het is gewoon kies de laagste moeilijkheidsgraad en je krijgt nog steeds hetzelfde aantal punten.

De moeilijkheid Geschiedenis Het is nauwelijks uitdagend, dus gevechten zijn erg gemakkelijk en je zult in een paar minuten veel ervaring kunnen opdoen. Zo kun je je magische niveau veel sneller verbeteren.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe je GRATIS een exclusief masker en gewaad krijgt bij de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik wist voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *