Het nieuwe album van Whitney Houston

Het nieuwe album van Whitney Houston

Afgelopen 11 februari was het 11 jaar geleden dat Whitney Houston ons verliet, maar, zijn muziek is meer aanwezig dan ooit. Een paar maanden geleden kwam de biopic uit, getiteld Ik wil met iemand dansen, die gepaard ging met de verkoop van de soundtrack, die enkele remixen van zijn grootste hits bevatte.

Op 24 maart krijgen we de gelegenheid om volledig ongepubliceerde nummers te beluisteren van degene die wereldwijd wordt beschouwd als “The Voice”. De familie had de leiding over dit geweldige nieuws. De uitgave, getiteld Ik ga naar de rotsbevat gospelsongs, dus de blockbuster zal niet aanwezig zijn en we zullen zijn stem op een natuurlijke en volledig schone manier kunnen horen. getuigenis is het nummer dat verantwoordelijk is voor de presentatie van deze nieuwe LP.

Daarnaast, Er is ook onthuld dat er binnenkort een nieuwe documentaire over Houston’s muzikale begin zal verschijnen.. Dit gaat van de eerste optredens in de plaatselijke parochie tot het verschijnen in de film De vrouw van de predikant (1996).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *