Ibai hype de avond van het jaar 3: “de grootste scheppers zullen op de Velada III zijn. Twee van hen alleen al hebben meer fans dan een hele avond”.

Ibai hype de avond van het jaar 3: “de grootste scheppers zullen op de Velada III zijn. Twee van hen alleen al hebben meer fans dan een hele avond”.

Ibai gaat verder met de voorbereidingen voor de Velada del Año 3, het derde jaarlijkse evenement dat de inwoner van Bilbao via Twitch voorbereidt. Hij praat over zijn vlagen, streamers en meer details over wie er in elkaar geslagen gaat worden op de ring.

Na de Avond van Jaar 2 was het duidelijk dat de basis al werd gelegd voor een derde deel, waarop het al vooruitloopt met een paar details die cruciaal zouden kunnen zijn.

Bijvoorbeeld, wie zal deelnemen? Het is duidelijk dat AuronPlay niet komt door zijn tijdelijke terugtrekking, dus het zou Rubius vs xQc kunnen worden of zelfs de geruchte match tussen streamer en zanger.

@ibaillanos

Je kunt al raden wie deze twee makers zijn

origineel geluid – Ibai

In een van zijn laatste liveshows kreeg Ibai te horen dat hij voor deze avond minder hype had dan voor de vorige, waarop hij zijn mouwen opstroopte en het volgende zei:

Ik ga je één ding vertellen. Er is één content creator – twee content creators – die alleen al meer volgers hebben dan een hele avond.“.

De namen beginnen te rinkelen over het hele Spaanse internet, want het is duidelijk dat zo’n belangrijk evenement dat zoveel mensen kan ontvangen door veel mensen zal worden gezien.

De ex van de LVP heeft nog steeds een naam in dit logo

Een andere mogelijke kandidaat is TheGrefg, die, hoewel hij niet veel genoemd is onder de kandidaten, zijn recente fysieke verbetering hem aannemelijk maakt.

Eén ding is duidelijk, en dat is dat als de vorige Velada al betekende nieuw record aan kijkers op Twitch en liet meer dan één persoon sprakeloos achter met de gevechten van Jagger vs Bustamente o Paracetamor tegen Arigameplayskan dit jaar groter zijn.

Een van deze gebeurtenissen zou de Abby vs. Lola IndigoIbai zelf had het al een beetje voorzien toen hij de zanger er in een telefoongesprek over vertelde, en er zat niets anders op dan het op te lossen; de spanningen tussen beiden volgden elkaar op tijdens de ESLAND’s.

Voorlopig kunnen we alleen maar wachten op de Persconferentie onlangs belegd door Ibai Llanos. op 27 februari om dit alles concreter te maken.

Het is duidelijk dat met deze Ibai hype de avond van het jaar 3 en verlaat de ladder zeer hoog met makers van inhoud en hun volgersWie kunnen dat zijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *