Rihanna onthult haar tweede zwangerschap tijdens de Super Bowl

Rihanna onthult haar tweede zwangerschap tijdens de Super Bowl

Rihanna keerde zondag door de voordeur terug met een spectaculair concert in de Super Bowl waar hij naast het recenseren van zijn grootste hits zijn volgers verraste door de zijne te onthullen tweede zwangerschap.

De Barbadiaanse zangeres trapte haar show af in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona (VS) vanaf een verhoogd platform waarop hij raakte zachtjes zijn buik aaneen gebaar waarmee ze sociale netwerken deed ontploffen met geruchten over een mogelijke zwangerschap.

Een vertegenwoordiger van de artiest nam de twijfel weg door dat aan de gespecialiseerde media The Hollywood Reporter te bevestigen Rihanna is in verwachting van wat haar tweede kind zal wordenna die hij in mei 2022 had met rapper ASAP Rocky.

https://www.youtube.com/watch?v=E67wPg5HvCs

Naast de zwangerschapsaankondiging betekende het optreden in de Super Bowl waarin de Philadelphia Eagles het opnemen tegen de Kansas City Chiefs de terugkeer op een podium van deze popster na zeven jaar opgedragen aan haar make-upbedrijf.

Gekleed in een intens rode jumpsuit en begeleid door tientallen in het wit geklede dansers, de zangeres bracht zijn grootste hits nieuw leven in in een spectaculaire setting van vliegende catwalks.

Die van Barbados, die in tegenstelling tot eerdere edities had geen verrassingsgastenliet het publiek dansen met authentieke klassiekers als “Bitch kan maar beter mijn geld hebben”, “We vonden liefde” En “Werk”die hij uitvoerde terwijl hij eigenwijs over de centrale catwalk van het podium liep.

En geboekt “Paraplu” En «Diamanten» voor de laatste gang terwijl hij weer opstond op een vliegende catwalk waarin hij met vuurwerk afscheid nam van het publiek.

Fotografie Mike Coppola Getty Images

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *