Rechtstreeks naar Hogwarts Legacy vanaf perron 9 en driekwart vertrekt de Thomas trein in de gekste mod die je vandaag zult zien.

Rechtstreeks naar Hogwarts Legacy vanaf perron 9 en driekwart vertrekt de Thomas trein in de gekste mod die je vandaag zult zien.

Hogwarts Legacy begint al zijn modsna spinnen en VTubers hebben ze nu toegevoegd aan Thomas van de treinsporen op PS5, Xbox Series X|S, PC en Steam Deck.

Het lijkt een traditie in dit moddergedoe, maar een van de eerste creaties voor het spel voegt aan de Thomas trein naar Zweinstein School of Witchcraft and Wizardry..

Gemaakt door Showie, de mod genaamd ThomasBroom transformeert de bezem Lunar trimmer in ons vriendelijke metalen konvooi.

Het idee is zeer goed doordacht en goed uitgevoerd, zoals de avatar van je karakter in Hogwarts Legacy is duidelijk zichtbaar op de stoel waar de bestuurder zou zitten.

Volgens Showie, “heeft wat problemen met trimmen en selectie, maar er is besloten het voorlopig zo te publiceren.“.

De enige vereiste om het in het spel te laten werken is dat je de bezem hebt vrijgespeeld, maar het is onnodig te zeggen dat de reacties extatisch waren, ook al is het een andere Thomas mod.

Deze keer zijn de videogame-uniformen niet zichtbaar.

Het begon allemaal in 2019 met een van de vele mods voor The Elder Scrolls V: Skyrim die een draak verving door Thomas en ook verschillende geluidseffecten toevoegde.

Sindsdien is Thomas overal: in Cyberpunk, tot Elden Ring, voor Sekiro, van Mr. X tot Thomas en zo veel, veel meer voorbeelden.

Dit wordt niet aangeboden door de Hogwarts Legacy Collector’s Editionhoewel het mogelijk is geweest om te genieten van de spel door Avalanche Software 3 dagen te vroeg dankzij Early Access.

De spel dat zich afspeelt in het Harry Potter universum blijft overal een hit, ook al zijn de spelers het erover eens dat deze functie ontbreekt.

Dit zijn de beste Hogwarts Legacy easter eggs, knipogen en geheimen: multijuice potion, giant squid… en we laten je trouwens achter met de Hogwarts Legacy guide en cheats.

En dit alles zonder in detail te treden over de VR mod om in virtual reality te spelen, waarvan de maker aankondigt dat hij die zeer binnenkort zal delen.

Op dit moment is de PS4 en Xbox One versies staat nog een paar maanden gepland, terwijl de Switch-versie door zijn tijdelijke vertraging pas in de zomer komt.

Dit is de rechtstreeks naar Hogwarts Legacy vanaf perron 9 en driekwart met de Thomas trein.als de grappigste spoorweg heeft ook zijn brief ontvangen om dit jaar naar school te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *