Hoe krijg je alle onvergeeflijke vloeken in Hogwarts Legacy (Avada Kedavra, Crucio en Imperius).

Hoe krijg je alle onvergeeflijke vloeken in Hogwarts Legacy (Avada Kedavra, Crucio en Imperius).

Op Hogwarts Legacyhet nieuwe Harry Potter avontuur, zullen we onze personages kunnen laten groeien en zelfs aanpassen, en een van onze doelstellingen zal zijn om elk van de beschikbare spreuken te verkrijgen.

Er zijn echter een aantal spreuken in de spelDe donkere kunsten, die niet worden onderwezen op de Hogwarts Legacy School, dus we zullen ze gedurende het avontuur moeten leren door een reeks opdrachten te volbrengen.

En het feit is dat in dit nieuwe spel van Harry Potter zullen we ook de zogenaamde Unforgivable Curses kunnen vrijspelen, een reeks echt krachtige spreuken die gekoppeld zijn aan een reeks zijmissies.

Dus we vertellen je hoe je alle Onvergeeflijke Vloeken in Zweinstein Erfenis kunt vrijspelen, en wat ze allemaal doen.

Hoe krijg je alle onvergeeflijke vloeken in Hogwarts Legacy (Avada Kedavra, Crucio en Imperius)?

Precies, we hebben alle drie deze onvergeeflijke vloeken in Zweinstein Erfenis:

  • Crucio – cruciatus vloek
  • Empire – vervloekte rijken
  • Avada Kedavra – Dodende Vloek

Hoe krijg je de Cruciatusvloek?

Dit is de eerste die we beschikbaar hebben, en het is gekoppeld aan de keten van zijmissies van… Sebastian Sallow.

Het idee is dat we ver genoeg komen in Sebastian’s missies tot we level 16 zijn, en dan krijgen we automatisch de missie “in de schaduw van de studio”.

In deze zoektocht moeten we het Slytherin Scriptorium bezoeken tot we bij een deur komen die deze onvergeeflijke vloek vereist om binnen te komen.

Op dat moment krijgen we de keuze uit drie opties:

  • Leer de Cruciatusvloek niet
  • De Cruciatusvloek leren, maar hem toen niet gebruiken.
  • Leer de Cruciatusvloek en gebruik hem.

Onnodig te zeggen dat je, om deze onvergeeflijke vloek te leren kennen, ofwel de tweede ofwel de derde optie moet kiezen. Als je het eerste kiest, zal je personage Crucio niet leren en zal het niet meer mogelijk zijn om deze spreuk in het hele spel te verkrijgen..

Als jullie trofeejagers zijn, zullen jullie ge├»nteresseerd zijn om te weten dat onvergeeflijke vloeken geen deel uitmaken van de spreuken die nodig zijn om de Betoverende trofee (leert alle spreuken). Dus als je een “zuivere” tovenaar wilt zijn, kun je weigeren deze krachtige spreuken te leren zonder angst.

Hoe krijg je de Imperius vloek?

Dit is de tweede die we gaan krijgen, zolang we Sebastian’s quests blijven doen, en na het passeren van de vorige die we je hebben uitgelegd, zouden we de oproep “in de schaduw van de tijd” moeten krijgen.

In deze missie moeten we enkele catacomben verkennen op zoek naar een relikwie, en wanneer het onze beurt is om het op te nemen tegen Ominis krijgen we deze onvergeeflijke vloek te zien.

Wat deze vloek in feite doet is vijanden dwingen om aan onze kant te vechten, ideaal voor als we omringd zijn door velen.

Hoe krijg je de vloek Avada Kedavra?

Dit is de beste onvergeeflijke vloek van allemaal, ook bekend als de Doodvloek, en kan een doelwit onmiddellijk doden.

Nadat we de bovenstaande onvergeeflijke vloeken hebben gekregen, gaan we verder op Sebastian’s quest pad tot we level 27 zijn.

Zodra we dat niveau bereiken, krijgen we de queeste “in de schaduw van het relikwie”, waar Sebastian zelf deze moordvloek zal uitspreken en ons zal leren.

Dus nu weet je hoe je alle Onvergeeflijke Vloeken in Zweinstein Erfenis kunt krijgen, en ook wat ze allemaal doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *