Hogwarts Legacy Geheime Outfits en hoe ze te krijgen

Hogwarts Legacy Geheime Outfits en hoe ze te krijgen

Hoewel we in het Hogwarts Legacy avontuur ons favoriete personage mogen aanpassen, kunnen we een aantal kostuums of outfits samengesteld uit verschillende stukken, die ons niet alleen cooler maken, maar ons misschien zelfs een voordeel of twee geven in de spelen.

Echter, deze geheime outfits in Hogwarts Legacy zoals de naam al aangeeft, zijn niet toegankelijk voor het blote oog, en om ze te bereiken moeten we een bepaald punt in het verhaal hebben bereikt en een bepaalde queeste hebben opgelost.

In totaal gaan we u vertellen over vier geheime outfits van Hogwarts Legacy, en hoewel ze niet al te ingewikkeld zijn om te krijgen, zitten ze achter bepaalde quests die je waarschijnlijk over het hoofd ziet.

Dus we vertellen je waar alle geheime outfits vandaan komen Zweinstein Erfenis en hoe ze te krijgen, om je karakter veel opvallender en ook de afgunst van anderen te maken.

Hogwarts Legacy geheime outfits en hoe ze te krijgen.

In totaal hebben we de volgende vier geheime outfits:

Authentiek historica-uniform

Dit is een witte tuniek met rode accenten waar een soort sterrenkaart op staat.

Je kunt het krijgen via Arthur Plummly’s side quest in de astronomietoren.

Als je met dit personage praat, zal hij je vertellen over een geheime schat in het kasteel en je een kaart geven. Volg de aanwijzingen op de kaart tot je de schat vindt, en je hebt de Accio-spreuk nodig om hem te bereiken.

Hier is een stap-voor-stap gids die je vertelt waar de opslagplaats is in het kasteel, de queeste die je moet voltooien om deze outfit te krijgen.

Herodiana’s kledingset

In dit geval gaat het om een hoofdaccessoire, een outfit en een mantel.

Om deze allemaal vrij te spelen, moet je naar Zweinstein Castle.

De vereiste is om de spreuk Depulse te hebben en vooraf te praten met Sophorina Franklin die zich bevindt in de Herodiana hal of in de astronomietoren om de queeste te activeren.

Zij zal je vertellen over een geheime gang in het kasteel waar je de bovengenoemde spreuk moet gebruiken, en je krijgt op de kaart precies te zien waar je heen moet.

Je moet een paar puzzels oplossen, niet erg ingewikkeld, die te maken hebben met het verplaatsen van een reeks kubussen om op een hoger niveau te komen.

Verplaats gewoon de kubussen om het personage vooruit te blijven bewegen om alle drie de stukken van deze set te krijgen, en als je vast komt te zitten, vergeet dan niet om de gloeiende ballen te gebruiken om alle kubussen te resetten.

De outfit van de schatzoeker

Om het vrij te spelen moet je eerst in totaal drie verschillende side quests voltooien, en voor elke quest die je voltooit ontvang je een stuk harnas van deze schatzoeker.

Missie “a touch of love” die je beloont met de sjaal van de schatzoeker.

Missie “Henrietta’s hol” die je beloont met de lange jas van de schatzoeker.

“schat van de vervloekte tombe” missie die je de schatzoekerskleding geeft.

Reliek uniform van de vier huizen.

Afhankelijk van het huis waartoe u behoort, krijgt u er een. Let op: u ontvangt alleen de relikwie die bij uw huis hoort en de rest kunt u niet krijgen.

Het gewaad ligt in de huiskist in de gemeenschappelijke ruimte, maar om het te openen moet je in totaal 16 Daedalus sleutels verzamelen in het kasteel van Zweinstein.

Start hiervoor de side quest “Daedalus’ sleutel” en je wordt gevraagd 16 vliegende sleutels te vinden. Zodra je ze tegenkomt, beginnen ze te vliegen en moet je ze snel volgen om erachter te komen in welke kast ze zich hebben verstopt.

Hier is een gids over waar de Daedalus sleutels zijn en hoe je ze gemakkelijk kunt krijgen. Als je de nodige fiches hebt, kun je de kist openen die deze outfit verbergt.

Zoals je kunt zien, is dit een set van vier outfits die je zeker wilt hebben voor je Hogwarts Legacy spellen.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe krijg je een GRATIS exclusief masker en gewaad voor de lancering van het spel op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken uit Hogwarts Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Hogwarts Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *