U2 herdenkt “Achtung Baby” zonder Larry Mullen

U2 herdenkt “Achtung Baby” zonder Larry Mullen

De Ierse band viert de meer dan 30 jaar die zijn verstreken sinds de publicatie van Achtung baby (1991), een van zijn meest emblematische albums, met een concertresidentie komend najaar in Las Vegas (VS) waarin voor het eerst op drums Larry Mullen zal er niet zijn.

De Ierse band heeft via haar officiële website de première van deze show getiteld U2:UV Achtung Baby live in de boldie tevens zal dienen als presentatie van de spectaculaire bolvormige ruimte waarin het zal worden gevestigd, de MSG Sphere.

Dit voorstel zal niet alleen dienen om hits van het album te vieren Achtung baby als Eenmaar ook om de iconische tour van te herinneren ZOO TV dat volgde op de release, en kun je voor het eerst sinds ze het podium verlieten in december 2019 weer live genieten van U2.

Op dat moment, vooral na het stoppen van de pandemieMullen onderging medische controles dat toonde hem de noodzaak om een ​​operatie te ondergaan om na de huidige 61 jaar bij de groep te kunnen blijven spelen.

«Ik heb veel delen van mijn lichaam die eraf vallen: knieën, ellebogen, nek… Tijdens de covid-19, toen we niet aan het spelen waren, had ik de gelegenheid om naar mezelf te kijken en ik zag dat er een kleine schade was, dus ik zou graag de tijd willen nemen om mezelf te genezen “, onthulde hij in een interview met een Enkele maanden geleden.

Dat is de reden waarom zijn plaats achter de bekkens wordt ingenomen door de Nederlandse muzikant Bram van den Berglid van de band Krezip, meldt U2 op haar website, hoewel ze tot nu toe altijd hadden opgemerkt dat ze nooit op tournee zouden gaan als het hele kwartet dat niet deed.

U2 keert terug op het podium Het zal enkele maanden na de release, op 17 maart, van zijn nieuwe album plaatsvinden Liederen van overgave, waarin hij 40 van zijn beroemdste nummers “opnieuw bedacht en opnieuw opgenomen” zal opnemen.

Het opstellen van

Fotografie Getty Images

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *